|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá leden 09, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Diana napsal: | V Levné knize prodávají DVD - Příběhy kožených kalhot za pouhých 29Kč. A to se vyplatí! | A ve stánku kreslené příběhy Červeného traktůrku...odolal jsem, ale moc nescházelo |
tady je to zas sama erotika...hej ..myslite taky na neco jineho holoubci?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: so leden 10, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
dneska se mi povedl rozchod _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so leden 10, 2009 12:10 am Předmět: |
|
|
| Jirik88 napsal: | dneska se mi povedl rozchod |
Nechceš o tom zase založit topic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so leden 10, 2009 12:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so leden 10, 2009 8:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so leden 10, 2009 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so leden 10, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | V Levné knize prodávají DVD - Příběhy kožených kalhot za pouhých 29Kč. A to se vyplatí! |
Hallo, instalater? Mochtest du etwas flicken? Oder ficken?
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so leden 10, 2009 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
taká zaujímavá vec,v jednej rodine otec nechce dovoliť synovi piť proteín, aj napriek tomu syn proteín má, načierno
poznám otca a minule som mu poradila, aby vzhľadom na to, že sa snaží schudnúť ,kúpil pre seba proteín a v rámci desiatovej prestávky pil proteín namiesto jedla, lebo na jedlo nemá čas
dnes sa mi otec pochválil, že už proteín má a pije ho, ale synovi to nemám hovoriť, lebo synovi proteín nechce dovoliť
takže v tej rodine aj otec aj syn vlastnia načierno proteín, pijú ho ,ale sami sa pred sebou tvária, že nie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | taká zaujímavá vec,v jednej rodine otec nechce dovoliť synovi piť proteín, aj napriek tomu syn proteín má, načierno
poznám otca a minule som mu poradila, aby vzhľadom na to, že sa snaží schudnúť ,kúpil pre seba proteín a v rámci desiatovej prestávky pil proteín namiesto jedla, lebo na jedlo nemá čas
dnes sa mi otec pochválil, že už proteín má a pije ho, ale synovi to nemám hovoriť, lebo synovi proteín nechce dovoliť
takže v tej rodine aj otec aj syn vlastnia načierno proteín, pijú ho ,ale sami sa pred sebou tvária, že nie | Tak to je taky dobrý. _________________ Pevnej krok a v ruce kyj lesem kráčí DIVOBIJ!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
maria: to je fakt ze života, to by nikdo vymyslet neuměl _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|