|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Jasne bazzy to me taky sralo.. musel sem nehorazne cukrovat abych nehubnul + jeste posilka.. To by chtelo udelat soukromej brnenskej fight club.. kde by se jen sparovalo, pytle a lapy.. a zrali steaky.. to by me tez vyhovovalo |
ja myslim ze kdyby se sehnal plac tak by to nebyl problem ikdyz jsme se to snazili resit uz nekolikrat: myslim ze by nas bylo i celkem dost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
Bazzy:
Myslim ze tohle vyresis jedine osobnim trenerem. Jinak to bude vsude podobny. Taky uvazuju o osobnim trenerovi, ale ted jsem rad ze mi vubec vyjde cas 2x tydne na posilku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Jasne bazzy to me taky sralo.. musel sem nehorazne cukrovat abych nehubnul + jeste posilka.. To by chtelo udelat soukromej brnenskej fight club.. kde by se jen sparovalo, pytle a lapy.. a zrali steaky.. to by me tez vyhovovalo |
Presne tak..to bych bral taky, my sme vzdycky z kraje roku jezdili vyhradne jenom na fyzu cviceni , takze sem tam chodil ten prvni mesic trochu poskromnu . Ja bych proste trenink fyzicky jako takovy nechal na kazdym, at si dela co chce...podminkou by ale bylo, aby zvladnul odsparovat dejme tomu 8-10kol
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bazzy dne pá červenec 30, 2010 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
Kamoš z práce boxuje kondičně na Kometě a prej dobrý...začal loni a je mu 35.S věkem asi není problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Kamoš z práce boxuje kondičně na Kometě a prej dobrý...začal loni a je mu 35.S věkem asi není problem. |
díky :-) ... je to ono? http://www.superfighter.cz/skp.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Meritaton
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 8:48 am Předmět: |
|
|
mate tip, kde muzu chodi jako baba zacatecnice? Silove uz nejsem uplna sracka, ale fyzicka je des a hruza. Mam celkem nizky tlak, takze i normalne v osce, nebo po chvili buseni do pytle, se me stava, ze mam mzitky pred ocima a musim dat oddech. Nevim, jak bych na zacatek rozdychala nejaky kruty trenink _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:00 am Předmět: |
|
|
| Meritaton napsal: | | mate tip, kde muzu chodi jako baba zacatecnice? Silove uz nejsem uplna sracka, ale fyzicka je des a hruza. Mam celkem nizky tlak, takze i normalne v osce, nebo po chvili buseni do pytle, se me stava, ze mam mzitky pred ocima a musim dat oddech. Nevim, jak bych na zacatek rozdychala nejaky kruty trenink |
Záleží na tom co přesně hledáš.
Jetsaamgym (Tae-bo,muay thai,MMA,box)
Muay thai Brno (Muay thai,posilka)
a na kometě by snad měl být klub boxu _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Meritaton
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:22 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Meritaton napsal: | | mate tip, kde muzu chodi jako baba zacatecnice? Silove uz nejsem uplna sracka, ale fyzicka je des a hruza. Mam celkem nizky tlak, takze i normalne v osce, nebo po chvili buseni do pytle, se me stava, ze mam mzitky pred ocima a musim dat oddech. Nevim, jak bych na zacatek rozdychala nejaky kruty trenink |
Záleží na tom co přesně hledáš.
Jetsaamgym (Tae-bo,muay thai,MMA,box)
Muay thai Brno (Muay thai,posilka)
a na kometě by snad měl být klub boxu |
hledam spise klasicky box, vim, ze sarka stoklaskova trenuje holky (nejen) na krenove, ale od bab jsem slysela, ze trenink je neskutecny zahul. Potrebuju nejaky start, kde o tolik zas nejde, abych se dala trochu do formy, pak muzu prejit pod lepsiho trenera (nemyslim ted nechnicky ale co se tyce naroku na fyzicku) _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
Tak se stačí domluvit ne?Pojedeš na fyzicku co budes schopna a postupne se budes zlepsovat _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CathyN
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
tak zkus pro začátek Tae-Bo - je to sice záhul, ale pauzy a odpočinek a tempo si určuješ sama bez ohledu na ostatní, až Tě to přestane bavit a budeš mít pocit, že už jsi ve formě podle svých představ , můžeš jít na BoX _________________ I never give up .... I never give in
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
Doporucil bych ti normalni box club... ale to o cem mluvis a trenujou tam prevazne holky je Lady Box... tady odkaz: http://ladybox-kick.com/index.php _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Meritaton
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
ano, myslim presne todle:) _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
martYan
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 12:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidi, chodím v Brně na VŠ a tak něják jsem přemýšlel že bych začal s boxem, ale jsem v tomhle totální amatér :) S boxováním a s rvačkami nemám žádné zkušenosti, a nejsem vůbec konfliktní člověk. Už asi čtyři roky posiluji, s objemem jsem na tom docela dobře 188 cm / 96 kg. Je mi 20 let. Tak tři roky zpět jsem byl na tréninku kickboxu, ale to se mi moc nelíbilo to kopání, navíc mi doktor říkal, že by to nebylo úplně ok pro moje kotníky. Myslíte že má cenu abych s tím začínal? Mohli byste mi doporučit kde se dá v brně přihlásit na box pro začátečníky a není to úplně drahé? Ale čistě box, žádnej kickbox nebo thaibox, nějáky kopance a kolena do hlavy, to mě fakt nebere. Budu vděčný za každou radu a zkušenost :) Dík Moc! Martin
|
|
| nahoru |
|
 |
Adys93

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
Pokud začneš s boxem počítej, že objem půjde rapidně dolů a ze začátku nebudeš stíhat, ale to se časem zlepší ;) Jinak můžu doporučit http://www.boxingbrno.cz/ trénuje tam pan Konečný a někdy i jeho syn Lukáš (v současnosti nejlepší profesionál v ČR a mám pocit, že je i současný mistr světa). Tak zkus a dej vědět jak se líbilo ;) _________________ ...Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|