|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po leden 12, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | daymoon napsal: | | Diana napsal: | V Levné knize prodávají DVD - Příběhy kožených kalhot za pouhých 29Kč. A to se vyplatí! | A ve stánku kreslené příběhy Červeného traktůrku...odolal jsem, ale moc nescházelo |
tady je to zas sama erotika...hej ..myslite taky na neco jineho holoubci? |
Já ti dám holoubka, ty mezuláne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: po leden 12, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
podarilo se mi prezit jistou smrt v aute ...
uz po druhe ... a bojim se, ze po 3-ti uz to take nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po leden 12, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Povedlo sa mi nájsť si konečne dievča podľa svojich predstáv..............mám zápal očných spojiviek.... Ale to nevadí |
....tak se na nu podivej az budes zdravej, treba budes prekvapenej
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Povedlo sa mi nájsť si konečne dievča podľa svojich predstáv..............mám zápal očných spojiviek.... Ale to nevadí |
....tak se na nu podivej az budes zdravej, treba budes prekvapenej |
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
Tak po dlouhe dobe zaznamenavam uspechy. Mam uz druhou praci, ktera me zajisti daleko lip, nez to co jsem delal doposud. Krom obchodniho poradce pres marketing nastupuju od unora do banky na pobocku _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Merhule banka je dobrá škola myslím,ale nechápu ten pojem obchodní poradce přes marketing..připomíná mi to jak mě kámoš dotáhl na sezení multi level marketingu následoval výplach mozku od dětí co si sotva vyprosily oblek takže tohle mě moc nenadchlo Vzdyt přece po pár lekcích nemůžu bejt nějákej odborník Jedinej kdo vypadal,že mu to vynáší byl pán staršího věku vedoucí tam nejspíš,protože když zaslechl jak sem se ptal na auto (samo žádné neměl odborník) tak pan vedoucí rychle vytahoval v pc fotky svýho novýho merglu |
Nee, firmam zarizujeme weby a podilime se na jejich dobre vyhledatelnosti. Aktualne nabizime redakcni system pro male a stredni podnikatele, E-Shopy od nejvetsich az po ty nejmensi. Dale zarizujeme kancelare, vytvarime weby podle feng-shui a mnoho dalsiho. Rozhodne nejsme nic z toho, s cim mas ty zkusenost
Mrkni na nase stranky www.almadeo.cz _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
Mám radost, že se vrátil Lance Armstrong. Sice z toho nic nemám, ale pocity mi to dělá dobrý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
Hm... môžeš dať nejaký link na článok o tom?
Ale aj tak som vždy fandil Ullrichovi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po leden 19, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
Vážne zaujímavá vec. Som zvedavý naňho na TdF, ale do leta času dosť. Niekedy som sledoval Tour pravidelne, ale to boli dobré časy Armstronga, Ullricha, Vinokurova, Zabela atď... teraz ma cyklistika nezaujíma.
Jediné čo fakt sledujem je biatlon, a som happy, že Bjoerndalen je späť vo forme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|