V jeho případě bych mu nevěřil nic, hlavně žádné řeči půl roku dopředu Jak jsme mohli vidět, byl schopen se několik etap ploužit vzadu a předstírat slabost, aby v klíčovém okamžiku všem ujel v tom nejprudším kopci. Takže je to kulišák všemi mastmi mazaný.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
spravila som si radost a na ebay som hodinky Polar Fitness FT80 Black kupila o 40 Euro lacnejsie oproti nasmu trhu
_________________ [b:b5c7639489][i:b5c7639489][color=#00008B:b5c7639489][size=9:b5c7639489]Život sa nemeria počtom nádychov a výdychov, ale chvíľami, ktoré nám vzali dych![/size:b5c7639489][/color:b5c7639489][/i:b5c7639489][/b:b5c7639489]
Mne v tehle souvislosti udelalo radost novy radio v Brne - CAS 95,5 FM
Hraji hodne country a neoposlouchany pisnicky, ne jak Kroxna, KISS a E2 spolu dohromady...
Hraji hodne country a neoposlouchany pisnicky, ne jak Kroxna, KISS a E2 spolu dohromady...
na country som vyrástla , ocko púšťal, zostalo mi to, vy Češi to robíte veľmi dobre, pohodová hudba
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Naposledy upravil maria dne st leden 21, 2009 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
na country som vyrástla , ocko púšťal, zostalo mi to, vy Češi to robíte veľmi dobre, pohodová hudba
Ja si ted ujizdim na Cashovi. Do auta neznam lepsi hudbu. Mam CD Johny Cash na mimo mesto a DMX do mesta
Ja si ted ujizdim na Cashovi. Do auta neznam lepsi hudbu. Mam CD Johny Cash na mimo mesto a DMX do mesta
Ja mam Man Comes Around, ktery posloucham v aute ... ale nejlepsi je At Folsom Prison ...
Johny je proste bůh, divim se ze to tady nekdo posloucha:) AMERICAN IV a AMERICAN V masakr, dragone sezen si tu V to je posledni, natacel to kdyz uz skoro umiral ten jeho hlas proste bomba
tritone tenhle song uz tady byl asi milionkrat pokazde kdyz nekdo zmini Cashe tak kazdej vybali tohle, je to pecka ale neni to od neho, ma mnohem brutalnejsi pisnicky...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru