Melatonin

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Melatonin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Melatonin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zkusili jste?
Ano
22%
 22%  [ 14 ]
Ne
56%
 56%  [ 35 ]
Ne, ale chystám se
20%
 20%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 62

Autor Zpráva
Matheus

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2009 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
to se nam to pekne rozjelo, zacnete kourit travku

jo no, po tom se už celkem slušně usina, ale taky to není řešení
Epidem

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam na spani GS Dormian a neusina se mi spatne. Taky je v tom tusim kozlik lekarsky. Ale je fakt, ze s tim mivam problemy taky celkem vyjimecne. Tak 10x za rok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wescoast

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Uff...no teda pěkný. Takovýhle sračky před obyčejnou zkouškou v prváku, druháku? To by mě zajímalo, k čemu se westcoaste dopracuješ do státnic. Jestli se teda dopracuješ.

Proč mluvíš o zkoušce? Mě se prostě špatně usíná. Melatonin došel. Kámoš měl doma Neurol, tak jsem ho zkusil. A usnul jsem dobře. Nikdo neřekl, že na něm ujíždím, pane chytráku :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz na praskach na spani frcim 4 roky a zavislost jsem si myslim jeste nevypestoval, protoze je beru jen prilezitostne. Nez jsem se zranil, tak jsem mel asi 3 tydny obdobi, kdy jsem spal fakt krasne a vzal jsem za tu dobu vsehovsudy asi jeden prasek (vzdy jen pulku). Ted to zase stoji za hovno kvuli te noze, tak po nich sahnu casteji, ale krome dneska, kdy jsem fakt nemohl spat, davam vzdy jen pulky. Nikdo to nedavam na usnuti, ale uprostred noci, kdy se vzbudim a nemuzu usnout. Ted asi opet zkusim ten melatonin, ktery uz jsem mel 2x, ted bych ovsem rad zkusil objednat z Ameriky nebo Nemecka.

Jinak nejlepsi zkusenost, co se tyka leku, mam s lexaurinem
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

panove neblbnete neurol a lexaurin jsou docela drsny leky, co takhle nejaky homeopatika?
wescoast

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
westcoast nemusi ti to posilat zadny clen fora,zavolej normalne do nejakeho slovenskeho eshopu a oni ti ho poslou i do cr,budou ale chtit nejspise platbu na ucet predem,delal jsem to tak kdyz jsem ho objednaval pro mati.
btw. jestli nemuzes spat zkus kozlik-smrdi ale funguje (na principu zvyseni gaba)

Kozlík lékařský? Slyšel jsem o něm, přidává se do takovejch těch čajů na spaní. Kde se dá koupit? Lékárna? A kolik atd. víš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
panove neblbnete neurol a lexaurin jsou docela drsny leky, co takhle nejaky homeopatika?

mam ty slabsi lexauriny 1,5 mg a davam jen pul tablety, kdyz je treba, takze myslim ze bez obav....
Bosorka

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 12:04 pm    Předmět: Kozlik lekarsky Odpovědět s citátem

wescoast napsal:
Kozlík lékařský? Slyšel jsem o něm, přidává se do takovejch těch čajů na spaní. Kde se dá koupit? Lékárna? A kolik atd. víš?

Kozlik koupis ve forme kapek ve zdrave vyzive, tam kde jsou caje a tak. Nekdy neni vystaveny a musis se zeptat. Podpultove zbozi
Ale moc od toho necekej.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 12:07 pm    Předmět: Re: Kozlik lekarsky Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
wescoast napsal:

Kozlik koupis ve forme kapek ve zdrave vyzive, tam kde jsou caje a tak. Nekdy neni vystaveny a musis se zeptat. Podpultove zbozi
Ale moc od toho necekej .

tak tak....zkousel jsem ruzne prirodni veci, ale prakticky bez ucinku nebo byl jen mizivy
Matheus

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
yazi napsal:

mam ty slabsi lexauriny 1,5 mg a davam jen pul tablety, kdyz je treba, takze myslim ze bez obav....

já mám 3mg a usnul jsem až po hodině a půl, v noci jsem se párkrát vzbudil a ráno jsem se akorát v polospánku kulal v lužku a nemohl se vykopat ven, takže efekt k ničemu. Potřebuju rychle usnout a pak vpohodě vstát, ne toto. Se Stilnoxem to bylo podobné. Ale už jsem si zvykl nespat, aspoň mám víc času. Lepši než být pořád unavený.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes jsem byl u obvodacky a rikam ji,ze bych chtel predepsat melatonin.Ani nevedela co to je a musel jsem ji to napsat na papirek a po par telefonatech jsem dostal to,co jsem chtel.Lek se jmenuje nejak od C a je to prej nejaka novinka.Stoji to pres 400 kc..v sobotu si proto jdu,takze pak napisu svoje zazitky
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
dnes jsem byl u obvodacky a rikam ji,ze bych chtel predepsat melatonin.Ani nevedela co to je a musel jsem ji to napsat na papirek a po par telefonatech jsem dostal to,co jsem chtel.Lek se jmenuje nejak od C a je to prej nejaka novinka.Stoji to pres 400 kc..v sobotu si proto jdu,takze pak napisu svoje zazitky

abys neusnul jak sipkova ruzenka:-) a kolik je tam tabletek za ty 4kila?

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron: Co ti vubec doktor rekl na tu nespavost?

Jinak melatonin uz necely tyden beru, tezko rict, jestli funguje, ale kazdopadne zrejme trochu ano a to predevsim prvni cca 4 hodiny po jeho uziti. Usnu okamzite a spanek je velmi hluboky (hlubsi nez byval), v polovine se treba vzbudim na WC a pul minuty nevim, co se deje, ovsem po cca 4 hodinach kvalitniho spanku se vzbudim a hotovo, takze muj problem to stale neresi. Premyslel jsem nad tim a dosel jsem k tomu, ze to mozna ani neni tak uplne problem se spankem jako spise s tim, ze me telo je ted nastavene na urcity rezim a to vzbudit se mezi 2-3hodinou, jit se nasnidat a po te bez problemu usnu. Pokud bych se nansnidal, tak se prevaluji ze strany na stranu klidne nekolik hodin.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
v polovine se treba vzbudim na WC a pul minuty nevim, co se deje, ovsem po cca 4 hodinach kvalitniho spanku se vzbudim a hotovo, takze muj problem to stale neresi. Premyslel jsem nad tim a dosel jsem k tomu, ze to mozna ani neni tak uplne problem se spankem jako spise s tim, ze me telo je ted nastavene na urcity rezim a to vzbudit se mezi 2-3hodinou, jit se nasnidat a po te bez problemu usnu

No ty wole ... si vzpominam na dietu ... vecer co vecer pravidlny vstavani v 11, v 1 a ve 3 ... pokazdy na zachod a pak hnedka spat, budil sem se kazdou noc ve stejny casy
Akorat me na to pomohly jednoduchy cukry a sul ..na zadrzovani vody :)
wescoast

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

Já myslel že bydlíš na Slovensku?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Melatonin Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: