|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Za jaky svaz soutezite? |
| CSNK |
|
13% |
[ 4 ] |
| SKFCR |
|
41% |
[ 12 ] |
| NABBA |
|
44% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: út leden 27, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Freimen napsal: | | Bosorka napsal: | | Ok. vyloucim NABBA a co ty dalsi dva? |
tady nejsou žádné další 2, IFBB je SKFČR (IFBB je světová feferace, pod kterou spadá český svaz SKFČR)...
Proč se ale na tohle nezeptáš své trenérky Verči Zieglerové? |
No jeste to CSNK.
Chtela jsem nazor od vice lidi | ¨
CSNS je fraška, dokonce zašli tak daleko, že i v rámci kategorií naturální kulturistiky si zavedli ještě kategorii bodyfitness mužů
V ženách mají tuším 5 kategorií, různé fitness model, bodyfitness, barbie apod., aby i netalentovaní sportovci, kterým se nechce držet předsoutěžní dieta, mohli získat nějaká umístění a trofeje. Hlavně, že se mohou odvolat na to, že ty špatné formy jsou kvůli tomu, že jsou naturální
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maikelos

|
Zaslal: út leden 27, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
SKFCR je svaz který je prisátý k cecíku IFBB, se vsím vsudy[/quote]
joo dobre napsane _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Bosorka napsal: | | Freimen napsal: | | Bosorka napsal: | | Ok. vyloucim NABBA a co ty dalsi dva? |
tady nejsou žádné další 2, IFBB je SKFČR (IFBB je světová feferace, pod kterou spadá český svaz SKFČR)...
Proč se ale na tohle nezeptáš své trenérky Verči Zieglerové? |
No jeste to CSNK.
Chtela jsem nazor od vice lidi | ¨
CSNS je fraška, dokonce zašli tak daleko, že i v rámci kategorií naturální kulturistiky si zavedli ještě kategorii bodyfitness mužů
V ženách mají tuším 5 kategorií, různé fitness model, bodyfitness, barbie apod., aby i netalentovaní sportovci, kterým se nechce držet předsoutěžní dieta, mohli získat nějaká umístění a trofeje. Hlavně, že se mohou odvolat na to, že ty špatné formy jsou kvůli tomu, že jsou naturální |
co ze, to si delas kozy s tema bodyfitnesakama to je moc!!! A stejne i tam sypou a dokonce zensky hihi _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
Ze zdroje, ktery je zastance CSNK (a proto jsem zavedla tuto diskuzi):
SKFČR se snaží svým závodníkům v účasti na
jiných soutěžích bránit, asi aby se jim to nezalíbilo, což je vůči nim
krajně nefér...
Jinak zásadní rozdíl je zejména v přístupu k dopingu, bez kterého není téměř
možné na svazových soutěžích uspět (mluvím o sportovní kulturistice), z
čehož vyplývá skladba lidí, kteří se na vedení a činnosti SKFČR podílí, což
je pro mě nepřijatelné a proto jsem založil v roce 2005 ČSNS.
Nejsme ale narozdíl od SKFČR státem dotovaní. To je na jednu stranu problém,
ale na druhou nám to dává možnost udržet velmi přátelskou atmosféru mezi
členy ČSNS, což je myslím velmi dobře poznat na každé naší soutěži _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | Ze zdroje, ktery je zastance CSNK (a proto jsem zavedla tuto diskuzi):
SKFČR se snaží svým závodníkům v účasti na
jiných soutěžích bránit, asi aby se jim to nezalíbilo, což je vůči nim
krajně nefér...
Jinak zásadní rozdíl je zejména v přístupu k dopingu, bez kterého není téměř
možné na svazových soutěžích uspět (mluvím o sportovní kulturistice), z
čehož vyplývá skladba lidí, kteří se na vedení a činnosti SKFČR podílí, což
je pro mě nepřijatelné a proto jsem založil v roce 2005 ČSNS. Nejsme ale narozdíl od SKFČR státem dotovaní. To je na jednu stranu problém,
ale na druhou nám to dává možnost udržet velmi přátelskou atmosféru mezi
členy ČSNS, což je myslím velmi dobře poznat na každé naší soutěži |
člověku, který přijede na kondiční soutěž GP Ústí nad Labem 2002 zalitý jako prase, opravdu nic jiného nezbývá, než založit vlastní asociaci. Na té soutěži jsem sám startoval, založení této asociace bylo řešení osobních neúspěchů, kdy se daný člověk nedokázal prosadit ani v pohárových soutěžích kondiční kulturistiky (proto nevím, proč tu mluví o sportovní kulturistice, o které si maximálně mohl přečíst v časopise)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:12 pm Předmět: Re: U ktereho svazu soutezit? |
|
|
| Bosorka napsal: | Tak jsem s blizicimi se soutezemi narazila na otazku, ke kteremu svazu se pridat. Co vim tak tu mame SKFCR, CSNK, NABBA a mozna jeste dalsi Nejak jsem ale neprisla na to, ktery svaz je pro me, jako souteziciho vyhodnejsi, jake jsou klady a zapory techto svazu. Pomuze mi to tady nekdo objasnit?
Diky za nazory. |
Mohou se mnou (a budou se mnou) někteří nesouhlasit, ale o jiné volbě než IFBB (tedy SKFČR) bys neměla uvažovat - ať už co do počtu soutěží, jejich úrovně (organizace i konkurence), mediální propagace, počtu možných výkonnostních postupů (od kondiční přes amatérskou po profi) neexistuje rovnocenná alternativa.
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
GP Usti nad Labem byly paradni zavody! A kdo to byl? _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: út leden 27, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
Diky vsem, myslim ze uz tu nebudu prudit a mam vybrano _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: út leden 27, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
| BigOne napsal: | | Bosorka napsal: | Diky vsem, myslim ze uz tu nebudu prudit a mam vybrano |
mily holky (na pohled)jako ty asi tezko budou umet prudit, ale muzes se nekdy pokusit presvedcit me o opaku ... |
Jeste se nam to tady zacne parovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 27, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | BigOne napsal: | | Bosorka napsal: | Diky vsem, myslim ze uz tu nebudu prudit a mam vybrano |
mily holky (na pohled)jako ty asi tezko budou umet prudit, ale muzes se nekdy pokusit presvedcit me o opaku ... |
Jeste se nam to tady zacne parovat |
Co párovat, ale i množit!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út leden 27, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | BigOne napsal: | | Bosorka napsal: | Diky vsem, myslim ze uz tu nebudu prudit a mam vybrano |
Jeste se nam to tady zacne parovat |
Sere me ze herza je dle vseho uz zabranej
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|