Nevěděl jsem kam to dát tak to dávám sem - Chcete vidět krávu kulturistu ? Tady můžete ,docela jsem čuměl ... doporučuju počkat do 1:10 a pak na 2 minutu... To asi nebude naturál (ikdyž oni tvrděj že je to čistě jen výsledek 100 selekce nejlepších "kusů"
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Nevěděl jsem kam to dát tak to dávám sem - Chcete vidět krávu kulturistu ? Tady můžete ,docela jsem čuměl ... doporučuju počkat do 1:10 a pak na 2 minutu... To asi nebude naturál (ikdyž oni tvrděj že je to čistě jen výsledek 100 selekce nejlepších "kusů"
hh to sou proporce, taky neverim ze nesype, ale meli ju sparit taky s nejakou nabuchanou, pak bych chtel videt jejich tele
..at TO namazou a postavi vedle Ruhla a ostatnich hricek prirody a leku..
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru