Religulous. Moc pělný (i když poněkud vyhraněný, ale to jsou všechny) dokument o náboženství - respektive hovořící proti náboženství. Určitě stojí za shlédnutí...
http://www.csfd.cz/film/241241-religulous/
tak som si to vcera na noc pozrel a myslim ze je to uplna blbost. chlapik ktory sa snazi presvedcit ze viera v boha je nezmyselna a robi si z veriacich obrovsku prdel. trosku iny druh zabavy aky mam rad.
inak videl niekto Slumdog Millionaire? ma to celkom dobre hodnotenie a aj to chvalia. tak snad sa k tomu dnes dostanem
Na Slumdog Millionaire jsem se dival nedávno a musim se přidat k názoru, že jde o hodně dobrý film.. držim mu palce u Oscara - doporučuju zkouknout
Díky za tip, fakt fantastický dílko! Režisérovi se povedlo nepoveditelné, překonat svůj dřívější skvělý počin Trainspotting.
_________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
no teda chlapi pred chvili jsem to dokoukal (Slumdog Millionare), ale ze by to bylo nejake veledilo bych nerekl..na podivani pekny, ale nejak me to neuchvatilo
no teda chlapi pred chvili jsem to dokoukal (Slumdog Millionare), ale ze by to bylo nejake veledilo bych nerekl..na podivani pekny, ale nejak me to neuchvatilo
Ty jsi asi hovno romantik To prolnutí drsné reality indických dětí na ulici a naivní přeslazené pohádky je dokonalé, ale tomu ty nemůžeš rozumět
_________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
Ty jsi asi hovno romantik To prolnutí drsné reality indických dětí na ulici a naivní přeslazené pohádky je dokonalé, ale tomu ty nemůžeš rozumět
přiznávám, že jsem bezcitná svině a nerozumim tomu prostě mě ten film nedokázal udržet u obrazovky jako třeba Veřejný nepřitel, u něj jsem byl po celou dobu filmu plně soustředěn a baven, u SM bohužel ne
Cha.. premyslel sem, ze bych na to vzal mladou .. ta by me hnala radsi ju vezmu na Bolta
Já jsem teďka shlédl Che : Revoluce
Po technické stránce brilantní, herecky taktéž (něco jako Vzestup zla - tam Carlyle zářil stejně jako Del Torro), scénář slabší. Přecejen se to tváří jako hraný dokument skoro. Nepouštět adolescentům, nebo utečou do lesa a budou taky chtít být guerillero heroico :) Celkem mě překvapilo, jaké je obzvlášť v ČR přijetí - málokdo hodnotí film, většina jen řeší politiku stylem "vrazi z Wall Streetu" naruby.
Edit : oprava odkazu
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Naposledy upravil xCROWx dne st únor 04, 2009 9:03 am, celkově upraveno 1 krát
Jasně, já na to taky nebyl v kině, protože v našich přiblblých končinách to nehrajou.
Pokud máš rád filmy Kevina Smithe, budeš se dobře bavit. Pokud ti vadí sprostá slova, tak si radši fakt skočte na toho Bolta... :-))
Kazdopadne ... Jay a Mlcenlivy Bob .. klasika a to nemluvim o Clerks sem si ani nevsiml, ze je to od neho :))
My se budem bavit na obojim... v pohode :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru