|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pokud tahle neděle, tak bohužel, ale jiná jo. Já preferuju entry level tempo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | mobsman napsal: | | Mik.cz napsal: | | co tak si dat nejaky mensi spolecny trenal v neofic tempu ?? kdo by sel a jak se vam to hodi.. pro me nejlepsi nedele odpoledne.. |
takže vožíračka? |
hehe spis fitko pak kdo co chce |
kdybys ted nebyl na tom kre-trinity-atinu tak te takovy curakoviny nenapadaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | mobsman napsal: | | Mik.cz napsal: | | mobsman napsal: | | Mik.cz napsal: | | co tak si dat nejaky mensi spolecny trenal v neofic tempu ?? kdo by sel a jak se vam to hodi.. pro me nejlepsi nedele odpoledne.. |
takže vožíračka? |
hehe spis fitko pak kdo co chce |
kdybys ted nebyl na tom kre-trinity-atinu tak te takovy curakoviny nenapadaj |
njn vis jak to je..
daymoon ani ja tuto nedeli nemuzu ale ta dalsi nebo pak je idealni .. |
ty vole tak si vrzneš nekdy potom ona to prezije, bez tak ma gumovyho kamarada
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:52 pm Předmět: sraz brno |
|
|
sraz v některé posilce v Brně, domluvili bysme se, kde by to nejvíc vyhovovalo a termín by mohl být buď 15. nebo 22. února. Je to neoficiální, takže každej si hradí všechno sám. Po trenálu bysme se domluvili kam by se šlo dál. Brněnští a z okolí by měli přijít, tak kdo chce, ať se přihlásí. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
me se hodi oba terminy takze pohoda.. jdu urcite.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st únor 04, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st únor 04, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
Ja bych dosel, a je mi u prdele datum ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st únor 04, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ja bych dosel, a je mi u prdele datum ... |
Zkouškový na tebe!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro 15.2. bo 22. tady taky nejsem. A jsem pro Moogovo fitko nebo i nějaký jiný, ale hlavně ne Blue gym. Já chci poznat taky nějaký nový lidi _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
mike#88

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
Brňák zdraví brňáky,
Přidal bych se taky, do té tlupy cvičících na jedné hordě, ale obě neděle jsem v práci. Co vy a sobota - 21.2.? Použitelný nebo nestravitelný? A jiank k výběru fitka - co Boby? (velký, jednorázový vstupy, o víkendu bez problémů,...) _________________ Face your life !!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
21.2. jsem v Itálii, na mě to nevisí, ale bohužel se mi to nehodí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|