|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út únor 03, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Na to,že na mě zase něco leze, byla síla jak hrom. Kdybych nebyl sám v posilce,prubnul bych na bench 150 |
ale hovno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
headlong23

|
Zaslal: út únor 03, 2009 10:24 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | PRSA4x3 (130) 2x1 (140)rezerva
|
Chystal som sa ti napisat, ze na fotke v profile vyzeras ako keby si mal pod mikinou 2 nepriestrelne vesty. Vidim, ze tomu zodpoveda aj sila. Slusne hoviadko - len tak dalej!
_________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 03, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Pavelcb dne út únor 03, 2009 10:35 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: út únor 03, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
To mě vždycky nasere se někdo přižene po měsíci nic nedělání a začne zvedat takový váhy  Nepujdeš dneska cvičit?? _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 04, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
4.2.09
VOLNO
Už jsem stím trapnej,ale copak můžu za to,že když kolem mě letí nějakej bacil,řekne si ,, vole Pavlík,ten vypadá dobře , tak to já si na něm odpočinu"
Včera jsem byl ještě v pohodě,trénink jak má být,noční taky pohoda,ale vzbudim se v poledne a hlava bolí jako střep a kašel jako kráva..
Uvidím zítra,ale trenál vynechat nechci. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
5.2.09
NEMOC
Tak je to asi měsíc,co jsem po chřipce začal cvičit a je to tu znova!!!
To neni ani možný!!!
Jen nechápu..oblékám se teple,bez čepice ani ránu,žeru C-ko,multivitaminy,..a stejně jsem zase nachřipkovanej !!!!!!!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
To nasere : ( ale ted to proste muze sednou na kazdeho a zvlast pokud jsi hodne v kontaktu s lidma. I kdyz je to mozna blbost, tak me vzdycky vylecila vule a chtic do cviceni, proste jsem se nesmiril s predstavou, ze budu tyden mimo trenink a za 3-4 dny jsem byl zdravej jak ryba a to jsem treba predtim byl jak na umreni :)
S tema vitaminama klidne pritvrd a kup si kvalitni, u sportovce nebo cloveka, ktery je vystaven vetsi fyzicke zatezi, to vubec nicemu nevadi. Kdyz jsem cvicil, tak jsem zral kazde rano 1000mg tablety C, po treninku multivitamin a multimineral, a vecer dalsi multivitamin + nejaka ta zelenina a myslim, ze to efekt melo, protoze jsem prakticky nebyl nemocnej a celkove jsem se citil celkem dobre, i kdyz jsem si tezkym treninkem zrejme znacne oslaboval imunitu. A take se zkus zacit sprchovat studenou vodou (samozrejme postupne). Toto se mne a take osvedcilo na posileni imunity, ted to nedelam, ale vzdy po treninku jsem na sebe treba 2 minuty pustil studenou ted v zime uz ledovou vodu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
7.2.09
NEMOC
zápisky umírajícího
9:15
V noci jsem usínal s pocitem,že snad dneska už to bude lepší..
omyl..ráno teplota,zimnice,spocenej až na prdel..
Měl jsem co dělat,abych došel se psem za barák a něvětší překážkou bylo sejít schody. Klouby a veškeré svalstvo je na odpis.
Podle mě to neni chřipka,ale určitě nějakej streptokokot!!
Piju 20 litrů čaje za den. V noci se mi zdají neuvěřitelné kraviny a pořád dokola. Asi mě mrdne.
Ale říkám si,že už to nemůže dlouho trvat,že už to bude muset být lepší a lepší...
Přemýšlel jsem i o závěti,ale mam hovno..
13:03
je mi ještě hůř,než ráno..jak je to možný?
14:53
říkám si,že musím vydržet...
15:40
snažil jsem se najít číslo na faráře...
15:58
zimnice..2x paralen+ ibalgin a jdu si lehnout
teplota 38 C
16:50
zoufalec..je to fakt hnus!!!

_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
8.2.09
NEMOC
8:00
První ráno bez teploty a bez toho,aby se mi rozkočila šiška.Dneska jsem měl jít do práce,ale musel jsem si vzít dovolenou,ještě bych to nedal.
10:16
Zas taková sláva to není ,ale je to lepčí než včíra.
12:40
Žádná sláva,ale vypadá to,že už je to na dobré cestě.
PS: Už žádnej cibulák ještě teď,když si na to vzpomenu je mi na
17:45
Celej den to docela šlo,až na ten otravnej,bolestivej kašel. Ale teď už cítím,že na mě jde teplota a zas mi neni nejlíp. Kua,ale to tak bývá navečír,ne? Tak já jdu pro paralen..
22:50
Zas je mi blbě..zimnice a cítím každý kloub v těle. Do toho rýma a nesnesitelný kašel.Nemůžu se ani nadechnout,abych nezačal chrchlat,což mě neuvěřitelně bolí a vyčerpává.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne ne únor 08, 2009 10:50 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
no vidis, tak tam posli jeste jeden cibulak a zejtra budes fit jak ryba _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 09, 2009 9:08 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Pavelcb dne po únor 09, 2009 6:59 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|