|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | Agnez: lidi tady prostě píšou o sázení.To je problem?Na tomhle foru jsou temata o všem možným, imho tohle je jedno z temat který má tema a psalo se tady jenom o sázení.Ty k tomu nemáš co říct, tak to tady aspoň zaspamovat a rozhádat.Bravo, to je známka inteligence
jinak Tottenham se mě zdá lepší, Arsenal v deseti..mohlo by to vyjít jak jsem psal. |
Voe sázím dlouho,to nebylo hádání nezačal jsme stím.Chtěl sem spíše nazančit něco.....Ale někomu to nedojde no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Tady to není forum o sázení víš jak,na to sou jiné stránky. |
A co je tohle teda za tema?Tonda sem dal jenom příspěvek co se týče sázení.Vole
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | agnez napsal: | | Tady to není forum o sázení víš jak,na to sou jiné stránky. |
A co je tohle teda za tema?Tonda sem dal jenom příspěvek co se týče sázení.Vole |
Téma to je vole Ale myšleno tak,že tu není sázkařská komunita a moc se to tu neřeší (žádné info nezíkáš),to šlo pochopit ne?Už to říkám po 3
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | jewix napsal: | | agnez napsal: | | Tady to není forum o sázení víš jak,na to sou jiné stránky. |
A co je tohle teda za tema?Tonda sem dal jenom příspěvek co se týče sázení.Vole |
Téma to je vole Ale myšleno tak,že tu není sázkařská komunita a moc se to tu neřeší (žádné info nezíkáš),to šlo pochopit ne?Už to říkám po 3 |
Nečetl jsem asi dostatečně mezi řádky.Vole.
Tudíž nepochopil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
agnezi prosim Tě a mohl by jsi mi poslat do PM nějaké weby, kde se tohle řeší?
|
|
| nahoru |
|
 |
kullch

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| kosmen napsal: | | agnezi prosim Tě a mohl by jsi mi poslat do PM nějaké weby, kde se tohle řeší? |
Ok.Záleží jaký sport ale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
Každopádně bych v teto debatě tady pokračoval i nadále...což?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | Sampdoria-Siena zatím 2:2, blíží se konec |
to mě pěkně naštvalo, já to měl na 3 tiketech : ( sakra
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|