|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:26 am Předmět: |
|
|
jinak tohle je z roku 1982 a on utekl v jakém roce? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: út únor 10, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Tak nějak:) V květnu 1983 už na MR v Jihlavě nebyl: ( ( ( ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po únor 16, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
hmm minařík tak rok 1986-ta spodní fotka tak 1979?nějaký mistrovství světa _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st březen 04, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
tie teplakove supravy su proste skvele _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st květen 20, 2009 9:59 pm Předmět: |
|
|
Snad se hoši dočkáte, teď mám trošku jiné zájmy, ale s příchodem zimy se zase něco objeví:)) Je to jak kdysi s mým cvičením - přes zimu mě to bralo, ale jak vysvitlo slunce, oteplilo se, dostaly přednost jiné zájmy! Kolo, plavání, rybařina, ženské a nyní už jen rodina, sem tam kolo, zbraně, rybařina a hlavně vzpomínání:))) Tuhle jsem si z Brna přivezl miláška - malorážku ZKM 456 tak se seznamujeme a ladíme vzájemné porozumění mezi sebou a terči:)) A do toho se míchají "žárlivky" CZ 83, Margolin .22 a Taurus .357 magnum:) Hlavně chtějí "papat" a to dnes také něco stojí!
Ale jak říkám, můj čas tady zase přijde!
Mám nafocených pár hódně starých ročenek a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 12:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|