|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
jj to bude ona Pani Trenerka :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
Musim se do blue v neděli vypravit. Už jsem tam nebyl ani nepamatuju. Možná by nebylo špatný založit na fejsbůku fanclub BG
EDIT: Tak on už tam je...a několikrát _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: út únor 10, 2009 10:30 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | holky jsou v každý posilovně, to tě nemusí mrzet |
to si asi nebol v nasej diere (za ktoru este aj slusne platim)
tam zenske nechodia ako je rok dlhy (ani sa im necudujem ked je tam funkcny jeden "spolocny" zachodik a sprcha z roku 1957) _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | jnerez: holky jsou v každý posilovně, to tě nemusí mrzet |
Co tam holky, ale v posilnovni, do ktorej chodim ja, je Diana :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
Dnes se mi povedlo udelat statnice a zistak titul ING!  ... docela dobrej den _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
Jirka: taky ti gratuluju. Ani jsem nevěděl, že jsi tak starej :-) Jaký obor? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: út únor 10, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | Dnes se mi povedlo udelat statnice a zistak titul ING! ... docela dobrej den |
paráda!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út únor 10, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | Dnes jsem měl poslední plavání.
136 bazénů = 3,4km / 85minut |
tak to gratuluju, super výkon .....ale stejně to bude asi tou holou hlavou, protože má tak malej odpor
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 10, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | daymoon napsal: | | jnerez: holky jsou v každý posilovně, to tě nemusí mrzet |
Co tam holky, ale v posilnovni, do ktorej chodim ja, je Diana :-) |
No jo, ale ty jsi včera nebyl! Doufám, že to nebyl následek té skvělé kuchyně ze soboty...
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: út únor 10, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | ruhl napsal: | Dnes jsem měl poslední plavání.
136 bazénů = 3,4km / 85minut |
tak to gratuluju, super výkon .....ale stejně to bude asi tou holou hlavou, protože má tak malej odpor |
Děkuji, ale holou hlavu už nějaký čas nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út únor 10, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
konecne mi nase katedra zapsala predmety do KOSu, a dnes jsem se zapsala do dalsiho semestru. trvalo jim to.
a pujcila jsem si na ples celkem pekne saticky. no skoda, ze vetsinu meli v me "velke" velikosti vypujcenou. V jedne pujcovne jsem se ani moc nevlezla a meli to hooodne drahe. 1350kc za pujceni dlouhych satu je slusnejsi cena nez 1900kc za kratke. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | PAVUK napsal: | | daymoon napsal: | | jnerez: holky jsou v každý posilovně, to tě nemusí mrzet |
Co tam holky, ale v posilnovni, do ktorej chodim ja, je Diana :-) |
No jo, ale ty jsi včera nebyl! Doufám, že to nebyl následek té skvělé kuchyně ze soboty... |
Nie, sa mi trening posunul na utorok, stvrtok, sobota. A neprehadzujem si to na pondelok, streda, piatok, lebo by som ubral z dvoch dni na oddych jeden a to by som sa potom cely bolel a nechcem zbytocne riskovat. Dokoncim cyklus, dam si tak tyzden pauzu a zacnem zase v pondelok :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st únor 11, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
Konecne som sa v BA dal pripojit na net _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|