|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vitocorleone
|
Zaslal: út leden 20, 2009 4:36 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Mám dotaz, dají se BCAA brát po celý rok, nebo se má dát od nich někdy pauza? _________________ lil' vit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:13 am Předmět: Re: Dotaz |
|
|
jen mě tak napadlo bcaačka josou nejlépe vstřebatelná v poměru 2:1:1
LEUCIN:ISOLEUCIN:VALIN ale třeba v animal nitro jsou v poměru
L-leucin 3500 mg
L-isoleucin 1690 mg
L-valin 1815 mg
znamená to že budou hůře vstřebatelné než třeba bcaačka od extrifitu které jsou cenově 3x levnější ale jsou v poměru 2:1:1? díky za ujasnění
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:29 am Předmět: Re: Dotaz |
|
|
| Sloty napsal: | jen mě tak napadlo bcaačka josou nejlépe vstřebatelná v poměru 2:1:1
LEUCIN:ISOLEUCIN:VALIN ale třeba v animal nitro jsou v poměru
L-leucin 3500 mg
L-isoleucin 1690 mg
L-valin 1815 mg
znamená to že budou hůře vstřebatelné než třeba bcaačka od extrifitu které jsou cenově 3x levnější ale jsou v poměru 2:1:1? díky za ujasnění |
Neznamená,ale ideální poměr je 2:1:1 ne vstřebatelnost.Prostě leucin by měl mít největší zastoupení,pže je pro růst svalů z nich nejpodstatnější.
Si teda mysim
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so únor 07, 2009 3:44 pm Předmět: Re: Dotaz |
|
|
| vitocorleone napsal: | | Mám dotaz, dají se BCAA brát po celý rok, nebo se má dát od nich někdy pauza? |
Dajú sa aj celý rok, ale skutočný zmysel majú v diéte a pri vysokom dávkovaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so únor 07, 2009 4:52 pm Předmět: Re: Dotaz |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | vitocorleone napsal: | | Mám dotaz, dají se BCAA brát po celý rok, nebo se má dát od nich někdy pauza? |
Dajú sa aj celý rok, ale skutočný zmysel majú v diéte a pri vysokom dávkovaní. |
Nic by se nemělo brát bez pauzy po celý rok, ani vitamin C...:)))
Smysl mají při těžkých trénincích a v dietě.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
Od jakýho výrobce byste vzali Glutamin? Měl jsem od kolegyně z bývalý práce zadarmo pixlu Penca. Prý je to kvalita, no ale taky jsou prý drahý jako prase... Jde mi primárně o kvalitu, ale zase nechci zbytečně někde platit jen za značku. Tak se ptám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Od jakýho výrobce byste vzali Glutamin? Měl jsem od kolegyně z bývalý práce zadarmo pixlu Penca. Prý je to kvalita, no ale taky jsou prý drahý jako prase... Jde mi primárně o kvalitu, ale zase nechci zbytečně někde platit jen za značku. Tak se ptám. |
Kvalita ? Twinlab
|
|
| nahoru |
|
 |
jorky
|
Zaslal: út únor 10, 2009 12:51 pm Předmět: " |
|
|
je malo výrobcov jednotlivých druhov aminnokyselín a roznych suplementov. vačšinou sú to firmy, ktoré nakupujú jednotlivé zložky a potom ich na svoje potreby zmiešavajú, prichucujú, balia a distribuujú. nie vždy to najdrahšie je to najlepšie. a zároveň každý jedinec je jedinečný. na každého ten ktorý preparaát účinkuje rozdielne. takže aj takýto "Nutrend" alebo "Bolid" nie sú menej cenní _________________ prečo sa nesmiať?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 10, 2009 11:43 pm Předmět: |
|
|
No pochybuju, že v případě glutaminu by od jedný firmy účinkoval na různý lidi různě. Spíš buď udělají kvalitní glutamin, nebo hnuj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Leonidas

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Tedka jsem v casopise Muscular Development cetl rubriku ex-profika, kde se ho ptali na BCAcka...on rikal, ze BCA jsou na nic, protoze vetsina dobrych proteinu je ma jiz v sobe...coz je pravda...a ze extra BCAA jsou vlastne na nic. Je to pravda? Pokud mam dobrej protein kterej v sobe ma BCAA, ma nejakou cenu si po treninku brat ty 4 kapsle BCAcek?
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| Leonidas napsal: | | Tedka jsem v casopise Muscular Development cetl rubriku ex-profika, kde se ho ptali na BCAcka...on rikal, ze BCA jsou na nic, protoze vetsina dobrych proteinu je ma jiz v sobe...coz je pravda...a ze extra BCAA jsou vlastne na nic. Je to pravda? Pokud mam dobrej protein kterej v sobe ma BCAA, ma nejakou cenu si po treninku brat ty 4 kapsle BCAcek? |
ja jsem dost dlouhou dobu zral All Free Form od Weidera a ted neco pres mesic je neberu a prijde me ze je to lepsi nez s nima...
ale mozna to je jenom shoda okolnosti ze se me podarilo prekonat stagnaci zrovna kdyz jsem vysadil BCAA...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| Leonidas napsal: | | Tedka jsem v casopise Muscular Development cetl rubriku ex-profika, kde se ho ptali na BCAcka...on rikal, ze BCA jsou na nic, protoze vetsina dobrych proteinu je ma jiz v sobe...coz je pravda...a ze extra BCAA jsou vlastne na nic. Je to pravda? Pokud mam dobrej protein kterej v sobe ma BCAA, ma nejakou cenu si po treninku brat ty 4 kapsle BCAcek? |
4 kapsle nema cenu brat,to ako keby si si dal pol cajovej lyzicky proteinu... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
bcaa maj cenu jenom v předsoutěžní dietě a i tam jenom na poslední fázy přípravy dobrej protein jich má v sobě dost
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
Jedna zarovnaná lžička glutaminu = 5g??? nebo jí mám dávat vrchovatou???
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|