|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
ježíši to je blb _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | ježíši to je blb |
ty vůbec nevíš proč tu píšeš.tak se přestan prosímtě ozývat.Nemáš žádné agumenty.
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
agnez: nemusíš chodit do kamenky.Pokud vsázíš na netu tak tam máš určitě archiv/historii svých vsazených tiketů-->CTRL C a CTRL V neni nic jednoduššího.S manipulačním poplatkem souhlasim je to demence..mě to tak neublíží, ale ty co sází za 5000 a výš už to celkem demotivuje
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:58 pm Předmět: |
|
|
pavle já se snažím aspon nastínit něákou radu,ale ty to momentálně jen zasíráš,tak kdybys raději držel hubu a psal tam,kde to je potřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
Agnez to mysli dobre, ale psat to sem je jako psat do treninkoveho topicu Draperovi, ze na nohy jsou lepsi drepy nez predkopavani (preji brzke uzdraveni). Tady tomu lidi bud rozumi (Tonda) a davaji tipy a nebo tomu nerozumi (ja) a nepisou vatu... (i kdyz moje sazka je v podstate blbost, ale to vime vsichni).
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
| tonda napsal: | | agnez: nemusíš chodit do kamenky.Pokud vsázíš na netu tak tam máš určitě archiv/historii svých vsazených tiketů-->CTRL C a CTRL V neni nic jednoduššího.S manipulačním poplatkem souhlasim je to demence..mě to tak neublíží, ale ty co sází za 5000 a výš už to celkem demotivuje |
hlavně ty kurzy,je třeba si odečíst 10% z celkové hodnoty kurzu..
Navíc jsou sázkovky,jako pinnaclesports kde máš podstatně vyšší kurzy,hlavně na americké sporty.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jo a taky se daj vydělat prachy na otáčení bonusů u jednotlivých net.sázkovek,musíte si ale založit více účtu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | pavle já se snažím aspon nastínit něákou radu,ale ty to momentálně jen zasíráš,tak kdybys raději držel hubu a psal tam,kde to je potřeba. |
Ty dementní chlapečku..jenže on o ty tvoje rady nikdo nestojí..o tom to je. Machruješ a víš hovno. Tak se zbal a jdi se cachtat s kamarádama do vyteplenýho bazénku.
Koho zajímají bonusy...10%..když sázíme za 20-30kč?????? pro radost? Jestli jsi to nepochopil,tak jsi dost vedle TY _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | agnez napsal: | | pavle já se snažím aspon nastínit něákou radu,ale ty to momentálně jen zasíráš,tak kdybys raději držel hubu a psal tam,kde to je potřeba. |
Ty dementní chlapečku..jenže on o ty tvoje rady nikdo nestojí..o tom to je. Machruješ a víš hovno. Tak se zbal a jdi se cachtat s kamarádama do vyteplenýho bazénku.
Koho zajímají bonusy...10%..když sázíme za 20-30kč?????? pro radost? Jestli jsi to nepochopil,tak jsi dost vedle TY |
Dement jsi tu tak ty,protože o žádném 10%bonusu jsem nemluvil,ale o 10%MP.Ale budeš se do toho pořád srát že?Kdybych tomu nerozuměl tak plácám jako ty
Myslím že to jsou užitečné rady a ne každý sází za 20-30kč.
Je to topic o sázení,tak sem napíšu i něáké rady,at se sází za dvacet kč nebo dvacet litrů.omg.Nebo to znamená že nemůžu poradit,když někdo dá tiket za 20kč?O sázení tu nepíšeš nic,jen s chceš hádat
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
Agnez, upozornil jsem na tebe moderátora, protože tohle už neni možný.....Cizovi se omlouvám za přidělanou práci _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Agnez, upozornil jsem na tebe moderátora, protože tohle už neni možný.....Cizovi se omlouvám za přidělanou práci |
lol proč mě?Já píšu o sázení a pavlík tady nadává..
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út únor 10, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil squater dne út únor 10, 2009 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 10, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
Proč myslíš,že je mezi slovem bonus a 10% pár teček?
Reaguji zatím jen na věci,co napíšeš,protože je to do nebe volající. Za toho dementního chlapečka se omlouvám.. nechal jsem se unést,ale on si každý udělá obrázek sám. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
tak dnešní tiket těžce nevyšel...3 hokeje dvě prohry..Jediný co mi udělalo radost je Kypr-Srbsko 0:2 na srby nasadili bookmakeři vysokej kurz 1.95
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|