|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | 21.2. jsem v Itálii, na mě to nevisí, ale bohužel se mi to nehodí |
zdá se mi to nebo furt někam jezdíš?:o)))ne že by mě to sralo , ale jako závidím což o to:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
| mike#88 napsal: | Brňák zdraví brňáky,
Přidal bych se taky, do té tlupy cvičících na jedné hordě, ale obě neděle jsem v práci. Co vy a sobota - 21.2.? Použitelný nebo nestravitelný? A jiank k výběru fitka - co Boby? (velký, jednorázový vstupy, o víkendu bez problémů,...) |
ja jsem na tom o sobotach spatne.. nejsem doma vubec.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | tak 15.2 jdu s daymoonem do blue a 22.2 pujdu s zidem klidne i do pekla.. |
Abys pak nelitoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | malá černá bestie napsal: | | daymoon napsal: | 21.2. jsem v Itálii, na mě to nevisí, ale bohužel se mi to nehodí |
zdá se mi to nebo furt někam jezdíš?:o)))ne že by mě to sralo , ale jako závidím což o to:o)) |
zavist neni pekna.. |
no pěkná není, ale lidská ano :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
Důležité upozornění :
V neděli 15.2. se koná zatím minisraz RW fóra v Blue gymu v Brně. Pojďte se přidat a uděláme z toho maxisraz :-)
Veškeré připomínky a nahlášené účasti jsou vítány a otevřeně podporovány.
Zatím jde mik.eu, bazzy, já. Kdo bude další? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:36 am Předmět: |
|
|
Sakra, to mi nedošlo
14 hod se hodí i mně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:42 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Vy jste taky šmejdi  . Proč se to jednou nemůže konat blíž ke mě (Východní čechy - Pardubický kraj) ? Je to strašně zruky. Bych se taky jináč přijel podívat a zabouchat si  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
budu tam panove.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:52 am Předmět: |
|
|
Budu cvičit něco lehkýho (já pořád cvičím něco lehkýho) a krátkýho a vezmu foťák ať máme dokumentaci _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|