|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bosorka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Bazzy napsal: | co treba Bosorka? mohla by nam udelat nejaky predtredninkovy palacinky
|
No nevim, vypada to spis na panskou jizdu |
neboj, já tě ochráním, se mnou jsi v bezpečí, protože bych "to" stejně neudýchal
to bazzy - ty jsi také jeden z hlavních důvodů, proč tam jdu, i když se mi to né zrovna hodí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Bosorka napsal: | | Bazzy napsal: | co treba Bosorka? mohla by nam udelat nejaky predtredninkovy palacinky
|
No nevim, vypada to spis na panskou jizdu |
neboj, já tě ochráním, se mnou jsi v bezpečí, protože bych "to" stejně neudýchal
to bazzy - ty jsi také jeden z hlavních důvodů, proč tam jdu, i když se mi to né zrovna hodí |
jasny jestli budes chtit nejakou radu od srdce vis na koho se mas obratit
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: |
jasny jestli budes chtit nejakou radu od srdce vis na koho se mas obratit |
už to vidím při tréninku "hele bazzy, je mi mdlo, bolest na hrudi a nemůžu dýchat..."
"hmm, to je hnus"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Doufám,že bude pořádná fotoreportáž |
To bude, ale tentokrát to bude celé otočené, fotit bude Daymoon a já budu cvičit, hodně nezvyklé na srazech Ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
Super se to rozjíždí. Dnes jsem v BG mluvil s Mikem a ?kwakerem? a jsou oba natěšení _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Premyslim, ze bych taky dorazil, jenom tak se protahnout...
Mam dneska v noci pracovni povinnosti, doma budu tak kolem 2-3 hodiny, tak kdyz bych se do ty doby probudil, tak bych se i stavil _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Premyslim, ze bych taky dorazil, jenom tak se protahnout...
Mam dneska v noci pracovni povinnosti, doma budu tak kolem 2-3 hodiny, tak kdyz bych se do ty doby probudil, tak bych se i stavil |
jasny pojd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Premyslim, ze bych taky dorazil, jenom tak se protahnout...
Mam dneska v noci pracovni povinnosti, doma budu tak kolem 2-3 hodiny, tak kdyz bych se do ty doby probudil, tak bych se i stavil |
doufám, že mi už konečně také přineseš něco pořádného k jídlu, aby sis mě vzal alespoň trochu do parády, rád bych 85kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
freimene muzes si uriznou kousek speku odeme jako kdyz se dela gyros u tamanu mam ho nekolik desitek kilo  (kvalitniho)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
Né že to tam zmetci rozmlátíte
Až se vrátim do Brna tak ať tam je všechno na svojim místě... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
tady někdo poptával předsrazovou masáž? ne? tak co tu kurva dělá?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so únor 14, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
mozna prijde i nadeje brnenskeho bodybuildingu LJ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|