|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? |
| ANO |
|
59% |
[ 28 ] |
| NE |
|
40% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:27 pm Předmět: tekuté vaječné bílky |
|
|
koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:34 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
Podle mého nereálné, protože jak by se taková věc posílala zákazníkům? Klasickou poštou, kdy od nás odjede ve vyhřátém autě, pak bude ležet den kdesi na poště, pak zase v autě k zákazníkovi, když si to hned nevyzvedne, dalších pár dní někde v meziskladě... Teď si k tomu dej letní teploty 30+ °C a je vymalováno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:37 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| Ronnie napsal: | | Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
Podle mého nereálné, protože jak by se taková věc posílala zákazníkům? Klasickou poštou, kdy od nás odjede ve vyhřátém autě, pak bude ležet den kdesi na poště, pak zase v autě k zákazníkovi, když si to hned nevyzvedne, dalších pár dní někde v meziskladě... Teď si k tomu dej letní teploty 30+ °C a je vymalováno ... |
presne tak po poziti takovy bilku bude doslova vymalovano
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so únor 14, 2009 3:55 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| Ronnie napsal: | | Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
Podle mého nereálné, protože jak by se taková věc posílala zákazníkům? Klasickou poštou, kdy od nás odjede ve vyhřátém autě, pak bude ležet den kdesi na poště, pak zase v autě k zákazníkovi, když si to hned nevyzvedne, dalších pár dní někde v meziskladě... Teď si k tomu dej letní teploty 30+ °C a je vymalováno... |
máš pravdu to mi vůbec nedošlo mě je jen vždycky hrozně líto vyhodit těch 5 žloutků :) mno nic můžete smáznout mocní moderátoři
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:13 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| Sloty napsal: | | Ronnie napsal: | | Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
Podle mého nereálné, protože jak by se taková věc posílala zákazníkům? Klasickou poštou, kdy od nás odjede ve vyhřátém autě, pak bude ležet den kdesi na poště, pak zase v autě k zákazníkovi, když si to hned nevyzvedne, dalších pár dní někde v meziskladě... Teď si k tomu dej letní teploty 30+ °C a je vymalováno... |
máš pravdu to mi vůbec nedošlo mě je jen vždycky hrozně líto vyhodit těch 5 žloutků :) mno nic můžete smáznout mocní moderátoři |
Tak si zajed do makra tam je prece maj. Nebo to tu aspon nekdo psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:22 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| TheLeague napsal: | | Sloty napsal: | | Ronnie napsal: | | Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
máš pravdu to mi vůbec nedošlo mě je jen vždycky hrozně líto vyhodit těch 5 žloutků :) mno nic můžete smáznout mocní moderátoři |
Tak si zajed do makra tam je prece maj. Nebo to tu aspon nekdo psal. |
dneska jsem tam byl a neměli = (
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:24 pm Předmět: Re: tekuté vaječné bílky |
|
|
| Sloty napsal: | | TheLeague napsal: | | Sloty napsal: | | Ronnie napsal: | | Sloty napsal: | | koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? já bych do toho šel a doufám že když nás bude víc tak takhle přemluvíme Ronnieho aby je do toho e-shopu zařadil :) |
Tak si zajed do makra tam je prece maj. Nebo to tu aspon nekdo psal. |
dneska jsem tam byl a neměli = ( |
Na jednu stranu je to dobre. Je to Makro...vsechno co jsem kdy odtud mel bylo vadny a hned rozbity
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so únor 14, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | na netu bych si to teda asi nekoupil , ale nekde v obchode klidne.Bohuzel jsem to videl jen u ronnieho ve filmu |
a i pro něj to asi dělaj na zakázku :D jinak k tomu Makru odnesl jsem si odtamtud zásobičku sprejů na pánev a že by byly vadnýá nebo rozbitý nepozoruju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so únor 14, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sloty napsal: | | Sacharidacek napsal: | na netu bych si to teda asi nekoupil , ale nekde v obchode klidne.Bohuzel jsem to videl jen u ronnieho ve filmu |
a i pro něj to asi dělaj na zakázku :D jinak k tomu Makru odnesl jsem si odtamtud zásobičku sprejů na pánev a že by byly vadnýá nebo rozbitý nepozoruju :) |
s prvnim prujmem poznas, ze se neco nepekne rozbilo |
už jsem to odtamtud měl a průjem nebyl
|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyBratr

|
Zaslal: po únor 16, 2009 2:57 am Předmět: |
|
|
Do makra sem tam chodim,ale jeste jsem si bilku nevsiml...jak je to baleny,v jakym baleni (plastikovy sacek,plechovka,plast,plast s pumpou,cokoli)a v aspon odhadem v jake sekci to je?
A vyplati se to financne? _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:10 am Předmět: |
|
|
odporucania pri DANAEG bielkach pasterizovanych
Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom mieste, najlepšie v chladničke, neprekračujte dlhodobo teplotu 20°C.
Dátum spotreby: viď na obale, minimálna trvanlivosť 3-5 mesiacov.
Po otvorení spotrebujte do 28 dní. Skladujte v chladničke pri 4°C.
takze je to take no - ak ma firma moznost to skladovat v chlade a poslat rychlo, tak by to malo byt OK, ale ne vzdy sa asi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|