|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: so únor 14, 2009 10:10 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | mozna prijde i nadeje brnenskeho bodybuildingu LJ |
jé, tak toho také rád uvidím, nepotkal jsem se s ním nejmíň 2 roky...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
vcera me rikal ze se prihlasil na nejakej skvošovej turnaj kde hraje 10 zabasu a vecer jde zase kamsi tancit takze je to hodne mozny..nic nesliboval navic rikal ze ted vubec necvici a ze by mu to bylo naprd ja sem ho premlouval at si da treba peck deck a zakopavani ale at dojde.. tak snad
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
Pavle, já bych byl ve výběru slov opatrnější, legenda - zcela určitě, vizionář a pokusnej králík novejch tréninkovejch metod (necvičení, chlastání a přežírání se) - zajisté, ale vůdčí osobnost jsem vždycky viděl v Bazzym, ten kluk to z hovna a genetickejch sraček vytáhl na nehoráznou vobludu  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 7:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Freimen napsal: | Teď jsem se vrátil z Valentýna , to jsem opravdu zvědavý, jestli budu zítra cvičit... |
Natrhnul ti prdel ??
k tematu: ja nejsis nedojdu, myslel sem si puvodne ze to ma byt vcera...dneska mam jiste rodinne povinosti ... |
Večer jsem se rozhodoval: krásná blondýnka na jejím privátě nebo 250g špaget se sýrem a o dvě hodiny později tvaroh s tím, že budu zítra jít schopný na trénink? Rozhodoval jsem se asi 0,5331424 sekundy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | ty vole taky sem dostal nabidku prespat u slecny u ktere spala i druha slecna jeste nadrzenejsi:D ale rekl sem si prece v tom kluky nenecham |
však já vás v tom také nenechám, za 45 min je u mě Shawn Ray a pak nás vyzvedne BD a přijedeme
(PS: jak jde o bondage, neznám bratra natož kluky )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|