A navíc jsou sakramentsky úplé - valentýnský dárek od ženy. Já jsem jí za to slíbil zase sex aspoň jednou ročně. Já už takové věci nedělám, protože sex je pro děcka. Dospělí chlastaj...
Adolf Rath: Nic skandálníhho, psali jsme si o Vondáčkově (Petr, ne Helena) zápasu z Heaven or Hell, který byl včera po půlnoci na ČT4, pak jsme se chvilku uráželi a šli spát. Moravskoslezký hardcore... :-)
“I stopped training Kimbo. I had him six weeks before the last fight (a loss to Seth Petruzelli on October 4), I talked to him about certain things that I didn’t like, and he promised never to do it again, and then he started doing it again. If people come to me and ask me to train them, I want them to do what I tell them to do, because that’s what they came for … Once you start doing different things, you’re out. It’s not because he got knocked out. This was already in progress long before the fight.”
– MMA legend turned announcer/trainer Bas “El Guapo” Rutten tells Michael David Smith with MMAFanhouse.com that he is no longer affiliated with the YouTube.com sensation Kimbo Slice.
Hehe, Bas konecne netrenuje orangutana, zda sa, ze Kimbova bublina splasla zo dna na den Na druhu stranu nech sa Rutten na mna nehneva, ale cely cas ho chvalil, aky je talent, aky je uzasny chlap a otec a teraz je to zrazu bad guy, co ho nepocuva...
Pujde zase hlidat devky, to je taky pekne a dulezite zamestnani.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Kto Rutten, alebo Kimbo?
Kazdopadne mi za Kimbom nebude smutno, konecne sa skoncia aj tie reci ako by mohol prerazit v profiboxe, alebo porazit Hunta ci Fedora (aj ked este sa hovorilo o jeho zapasoch v k-, ale snad z toho zide, alebo este lepsie - dostane v prvom kole k.o. ako hrom a bude ).
Druhy netvor, ktoremu by trebalo scesat hrebienok je zmutovany arijec Lesnar. Sice jeho skills su realne, ale aj tak ho nemusim...vcera som si pozrel nejaky jeho mma HL a definitivne musim vyhlasit,ze jeho fighting style je dost o hovne, zle pre mma, jeho zapasmi sa UFC vracia niekam do ery Marka Colemana.
Kto Rutten, alebo Kimbo?
Kazdopadne mi za Kimbom nebude smutno, konecne sa skoncia aj tie reci ako by mohol prerazit v profiboxe, alebo porazit Hunta ci Fedora (aj ked este sa hovorilo o jeho zapasoch v k-, ale snad z toho zide, alebo este lepsie - dostane v prvom kole k.o. ako hrom a bude ).
Druhy netvor, ktoremu by trebalo scesat hrebienok je zmutovany arijec Lesnar. Sice jeho skills su realne, ale aj tak ho nemusim...vcera som si pozrel nejaky jeho mma HL a definitivne musim vyhlasit,ze jeho fighting style je dost o hovne, zle pre mma, jeho zapasmi sa UFC vracia niekam do ery Marka Colemana.
Lesnar ma ted vyhodu, ze v UFC neni moc dobrych tezkych vah Randy a NOG to uz asi maji sportovne secteno, Mir mel vzdycky na Champa nevyrovnane vykony a zbytek tam stoji vicemene za hovno. No uvidime.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
1. Lesnara NEMÁM rád!
2. Nutno mu ale přiznat, že je schopen se učit ... nemyslím, že z něj někdy bude nějaký joooo komplexní fighter, ale tohle se mu nedá upřít, a spolu s tím, že je nadupaný jak bejk, se do TOP 5 HW myslím řadí ... na TOP 3 ale podle mého soudu mít nebude nikdy.
3. Že je UFC HW o hovně je jasné .... jedině že by Griff přibral, s těma jeho 191 (3???) cm stejně nevím co v té LHW dělá.
4. To jak se, zejména v UFC, fighteři prezentují navenek bych neřešil. Dana ví, že dav chce cirkus, a fighteři prostě hrají to, co je jim určeno. Jaký z nich kdo je ve skutečnosti nevíme nikdo....na pivo s nima nechodíme.
5. Já osobně si na nějaké další soudy o Lesnarovi počkám, až ho uvidím s Mirem, jsem na chlapce zvědavej.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ja Lesnara môžem a som zvedavý ako sa vysporiada s Mirom.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru