|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
| *Martin* napsal: | | supporter napsal: | Povedlo se mi po cca 4 letech cvičit bench na multipresu sice z nutnosti, ale přežil sem to |
Ty cvičiš už 4roky jako,jo? |
jo, plus minus 6 dalších
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
hej jak mluvíte o tom sportu, podle mě je u nás hlavně debilní školský systém, který v 90 % lidí vytvoří ke sportu naprosto nebetyčný odpor. podle mě je to lépe řešený na školách v USA, kde mají všeobecný tělocvik jenom na nižších stupních a pak už si každý vybere, co za sport ho baví, a ten dělá v rámci školy. i když chápu, že finančně je to asi hodně náročný, ale prostě si myslím, že nutit by se do toho mělo..mě nikdo nenutil a nadávám za to doteď, na každej sport jsem byl levej, kondička dycky mizerná, díky bohu že jsem se dostal aspoň do té neslavné fáze, ve které jsem teďka, protože v 15ti jsem vypadal jako těhotná opice _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:37 pm Předmět: |
|
|
A na jaky pozici hrajes ? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:14 am Předmět: |
|
|
takhle se atrofuje:-) opět po měsíci necvičení... 15 kilo svalů dole, 20 kilo tuku nahoře... 123.5 kilo celkem
kurva:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:47 am Předmět: |
|
|
za 21!! papouchu to by bylo aby nebylo... uvidime za 2 mesice na KREATINU az se spravim, to budou teprv kozicky:-)
rikala mi doktorka ze se to nakymu kultikovi udelalo za 3 roky znovu a ze to pry mel z napichanyho hoveziho masa:-)))))))))))) hehehee
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: po únor 16, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | podle mě je to lépe řešený na školách v USA, kde mají všeobecný tělocvik jenom na nižších stupních a pak už si každý vybere, co za sport ho baví, a ten dělá v rámci školy. |
ono je to tam trochu jinak. Ne vsechny sporty jsou mozne delat porad a ne vsichni mohou delat co chteji. Zkusenost. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po únor 16, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Mám velkou radost z toho jak oslabuje koruna a baví mě sledovat protažené ksichty těch mnoha lidí kteří se se mnou hádali že euro bude do roka 15 a dolar 5 |
hlavně ať to tak kurva zůstane
edit: vlastně je to jedno, ty vole dylina
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po únor 16, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
vypada to, ze uz muzu cvicit bench - rameno se snad dalo do poradku
hlavne abych to nezarekl _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|