|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út únor 17, 2009 9:48 am Předmět: |
|
|
Přes noc u nás napadlo tolik sněhu, že jsem ráno nemohl vyjet od baráku. Původně jsem to chtěl napsat do topicu Co vám leze na nervy, ale jelikož mám díky tomu den volna, tak to patří sem. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | nic mi po ránu neudělalo větší radost než odklízet 30metrů dlouhou příjezdovkou nááádhera!!!!! |
Takze dnes uz mas aerobku za sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:51 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | malá černá bestie napsal: | nic mi po ránu neudělalo větší radost než odklízet 30metrů dlouhou příjezdovkou nááádhera!!!!! |
Takze dnes uz mas aerobku za sebou |
vlastně i ano:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 17, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út únor 17, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi udělal obrovskou radost tento citát, který jsem kdesi na nějakém foru našel:
"Laska je, kdyz chci byt s divkou i pote, co ji ejakuluji na oblicej."
( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út únor 17, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | povedlo se mi po dvou dnech odhalit zdroj onoho divneho pipnuti v okoli pocitace ...zpusobuje to prejeti kurzorem po tom banneru tady na hlavni strance |
No ty vole. To jsem mel vcera taky!!!! Akorat jsem to zjistil po par hodinach kdyz mi to nahodou píplo dvakrat
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | povedlo se mi po dvou dnech odhalit zdroj onoho divneho pipnuti v okoli pocitace ...zpusobuje to prejeti kurzorem po tom banneru tady na hlavni strance |
vdaka za info...prave som hladal srubovak a navod "ako rozbrat macbook for dummies"...tak uz nic nemusim rozoberat
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Luster napsal: | povedlo se mi po dvou dnech odhalit zdroj onoho divneho pipnuti v okoli pocitace ...zpusobuje to prejeti kurzorem po tom banneru tady na hlavni strance |
vdaka za info...prave som hladal srubovak a navod "ako rozbrat macbook for dummies"...tak uz nic nemusim rozoberat |
ty vole a ja si rikam kur.a co to pipa...to je hnus!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
brc.majkl

|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | supporter napsal: | | EpsteinBarr napsal: | | Luster napsal: | povedlo se mi po dvou dnech odhalit zdroj onoho divneho pipnuti v okoli pocitace ...zpusobuje to prejeti kurzorem po tom banneru tady na hlavni strance |
vdaka za info...prave som hladal srubovak a navod "ako rozbrat macbook for dummies"...tak uz nic nemusim rozoberat |
ty vole a ja si rikam kur.a co to pipa...to je hnus! |
Přesně! Napíšeme Ronniemu ať tu reklamu zruší |
Taky jsem docela dlouho hledal, z čeho ten zvuk jde .
Ale nijak agresivní to zase není, tak to snad tolik neva:).
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | MAST3R napsal: | | supporter napsal: | | EpsteinBarr napsal: | | Luster napsal: | povedlo se mi po dvou dnech odhalit zdroj onoho divneho pipnuti v okoli pocitace ...zpusobuje to prejeti kurzorem po tom banneru tady na hlavni strance |
ty vole a ja si rikam kur.a co to pipa...to je hnus! |
Přesně! Napíšeme Ronniemu ať tu reklamu zruší |
Taky jsem docela dlouho hledal, z čeho ten zvuk jde .
Ale nijak agresivní to zase není, tak to snad tolik neva:). |
Mi řikejte,sem se málem posral,když sem na to vletěl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|