|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou úpravu preferujete u partnerky |
| Vyholená |
|
60% |
[ 263 ] |
| Proužek (či jen částečně vyholená) |
|
39% |
[ 171 ] |
|
| Celkem hlasů : 434 |
|
| Autor |
Zpráva |
xfleisch

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | No vy me fakt dostavate fakt co kulturista to prasak tady u nas to plati temer na 100% |
No jestli to třeba nebude tím, že cvičení zvyšuje produkci testosteronu a endorfinu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:36 pm Předmět: |
|
|
To s tim bobrem mi přopomnělo jednu příhodu z mého 14 roku věku. Chodil jsem tenkrát s 18letou holkou z gymplu. Byli jsme spolu cca 14 dní, když se mi jí podařilo ukecat k sexu. Jelikož mam docela prudérní rodiče, tak se mi náramně šiklo, že jeli do Prahy do divadla. Pozval jsem si tedy slečnu domu.. Vše probíhalo ok, dokonce sem tam snad tenkrát hodil i ňákou svíčku. Bylo to ok až do doby, kdy jsem se (snad po hodinový předehře) probojoval až pod kalhotky. Tam se na mě vyvalil tak nehoráznej bobr, že jsem z toho měl málem mrtvičku. Já se ovšem nezalekl a z mladické nerozvážnosti jsem jí začal lízat. To trvalo tak cca 10s, protože jsem měl žaludek až v krku. Rychlej sprint do patra a tyč na záchodě na sebe nenechala dlouho čekat..  . Pak jsem se vrátil a vymluvil se na to, že se mi chtělo srát nebo já už ani nevim. Následně jsem se dozvěděl, že je ještě panna a furt mi nutila šprcku, kterou neuměla ani "obout". Tenkrát jsem to nedal, protože mě vůbec nevzrušovala a zkušeností taky nebylo na rozdávání. Nejhorší ale bylo, že rozkecala, že jsem nahovno v posteli a já pak nemohl zbalit její kamarádku (která už určitě bobra neměla.) Z toho všeho plyne, že mam rád veškerý úpravy od čárek počínaje, přes trouhelníčky až po "skinheads"  . dokonce jsem u piva slůyšel, že ňáká frajerka měla radioaktivní znak, to je ale asi jenom historka. Bobry ale nebrat, dneska už bych to asi dal, ale stejně bych radši skočil do Téčka koupit žiletku a něco bych s tim provedl _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | To s tim bobrem mi přopomnělo jednu příhodu z mého 14 roku věku. Chodil jsem tenkrát s 18letou holkou z gymplu. Byli jsme spolu cca 14 dní, když se mi jí podařilo ukecat k sexu. Jelikož mam docela prudérní rodiče, tak se mi náramně šiklo, že jeli do Prahy do divadla. Pozval jsem si tedy slečnu domu.. Vše probíhalo ok, dokonce sem tam snad tenkrát hodil i ňákou svíčku. Bylo to ok až do doby, kdy jsem se (snad po hodinový předehře) probojoval až pod kalhotky. Tam se na mě vyvalil tak nehoráznej bobr, že jsem z toho měl málem mrtvičku. Já se ovšem nezalekl a z mladické nerozvážnosti jsem jí začal lízat. To trvalo tak cca 10s, protože jsem měl žaludek až v krku. Rychlej sprint do patra a tyč na záchodě na sebe nenechala dlouho čekat.. . Pak jsem se vrátil a vymluvil se na to, že se mi chtělo srát nebo já už ani nevim. Následně jsem se dozvěděl, že je ještě panna a furt mi nutila šprcku, kterou neuměla ani "obout". Tenkrát jsem to nedal, protože mě vůbec nevzrušovala a zkušeností taky nebylo na rozdávání. Nejhorší ale bylo, že rozkecala, že jsem nahovno v posteli a já pak nemohl zbalit její kamarádku (která už určitě bobra neměla.) Z toho všeho plyne, že mam rád veškerý úpravy od čárek počínaje, přes trouhelníčky až po "skinheads" . dokonce jsem u piva slůyšel, že ňáká frajerka měla radioaktivní znak, to je ale asi jenom historka. Bobry ale nebrat, dneska už bych to asi dal, ale stejně bych radši skočil do Téčka koupit žiletku a něco bych s tim provedl |
Fakt dobrá výmluva _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | To s tim bobrem mi přopomnělo jednu příhodu z mého 14 roku věku. Chodil jsem tenkrát s 18letou holkou z gymplu. Byli jsme spolu cca 14 dní, když se mi jí podařilo ukecat k sexu. Jelikož mam docela prudérní rodiče, tak se mi náramně šiklo, že jeli do Prahy do divadla. Pozval jsem si tedy slečnu domu.. Vše probíhalo ok, dokonce sem tam snad tenkrát hodil i ňákou svíčku. Bylo to ok až do doby, kdy jsem se (snad po hodinový předehře) probojoval až pod kalhotky. Tam se na mě vyvalil tak nehoráznej bobr, že jsem z toho měl málem mrtvičku. Já se ovšem nezalekl a z mladické nerozvážnosti jsem jí začal lízat. To trvalo tak cca 10s, protože jsem měl žaludek až v krku. Rychlej sprint do patra a tyč na záchodě na sebe nenechala dlouho čekat.. . Pak jsem se vrátil a vymluvil se na to, že se mi chtělo srát nebo já už ani nevim. Následně jsem se dozvěděl, že je ještě panna a furt mi nutila šprcku, kterou neuměla ani "obout". Tenkrát jsem to nedal, protože mě vůbec nevzrušovala a zkušeností taky nebylo na rozdávání. Nejhorší ale bylo, že rozkecala, že jsem nahovno v posteli a já pak nemohl zbalit její kamarádku (která už určitě bobra neměla.) Z toho všeho plyne, že mam rád veškerý úpravy od čárek počínaje, přes trouhelníčky až po "skinheads" . dokonce jsem u piva slůyšel, že ňáká frajerka měla radioaktivní znak, to je ale asi jenom historka. Bobry ale nebrat, dneska už bych to asi dal, ale stejně bych radši skočil do Téčka koupit žiletku a něco bych s tim provedl |
To si jako myslíš, že i kdyby byla vyholená, ale neumytá, že bys taky nehodil tyčku? Ty vole. Seš normální? To přece není o chlupech, ale o hygieně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so únor 21, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
Já vim Bohůšú.. Ale zkus mít v hubě samej chlup a s neumitou slečnou si to moc nezadá. Nejlepší je to na vodě.. Tam jak se nikdo tejden pořádně nemeje, tak se jenom šuká _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 21, 2009 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so únor 21, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: |
tam neni nic videt |
Poprvé vidím stránku co v Mozzile nejde a v Exprdeli jo. Takže to otevři v Exploreru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
HUSTÝ
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Dost jsem váhal, jak hlasovat. Když jsem měl stálou partnerku, tak mi vyhovovalo, že jednou byla vyholená do hladka a příště s decentní čárkou. No a nejvíc mne potěšilo, když si jedná teď už bejvalka vyholila decentní V. Jsem totiž Vláďa ( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 03, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
Schválně, kdy se objeví Pája _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 03, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | To zas budou reakce jak na zakladni skole. |
yazi,co znamena vlastne ten slogan v latine? pro nas nevzdelance
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|