Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abecedarian

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Alexandra jsem nevidel, popis mi tu scenu dik:D

Divočina http://www.metacafe.com/watch/40839/rosario_dawson_first_nude_scene/
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abecedarian napsal:
yazi napsal:
Alexandra jsem nevidel, popis mi tu scenu dik:D

Divočina http://www.metacafe.com/watch/40839/rosario_dawson_first_nude_scene/

to ti pekne dekuju, ted neusnu

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

divali jste se vcera na film Miluj blizniho sveho? naprosto jsem nepochopil ten konec, muze mi nekdo vysvetlit co to melo byt? kdo nakonec odpalil tu bombu? podle toho jak to dopadlo, bych ocekaval ze to ma pokracovani, pokud teda ti co prezili byli ti teroristi
Pimpy

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
divali jste se vcera na film Miluj blizniho sveho? naprosto jsem nepochopil ten konec, muze mi nekdo vysvetlit co to melo byt? kdo nakonec odpalil tu bombu? podle toho jak to dopadlo, bych ocekaval ze to ma pokracovani, pokud teda ti co prezili byli ti teroristi

Naprosto skvělej film...už sem to viděl dávno, ale co si pamatuju, tak tu bombu do toho baráku dovez sám hlavní hrdina Jeff Bridges. Všechno bylo naplánovaný teroristama.
Pimpy

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 9:56 pm    Předmět: Benjamin Button Odpovědět s citátem

Byl sem se podivat v kině na Podivuhodný příběh Benjamina Buttona a absolutně mě to nebavilo. Žádný zvrat, nic nečekaného, prostě nic. Po dlouhé době sem dokonce viděl jak lidi odchází z kina před koncem.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Geroj napsal:
Hledal jsem nějaký info k "Líbáš jako bůh" (neptejte se proč ) , tak si skočim na csfd a musim říct, že takhle zdrcující kritiku jsem dlouho nečetl, viz.:

citace:
Nemá cenu rozplývat se nad tím, že si Poledňáková pořídila dobré mladé filmové řemeslníky a že její poslední snímek nevypadá úplně jako český televizní seriál, ale už skoro západní televizní seriál. Základem jejích filmů byl, je a zůstává absolutní nevkus, trapnost a amorálnost, které se vydávají za humor a pozitivní pohled na svět. _______________ Líbáš jako Bůh se tváří jako romantická komedie pro starší zkušenější lidi, ale není v ní nic romantického (jakékoli náznaky se tu zavile sabotují), nic komického, nic dospělého, nebo snad pravdivého. Je to vylhaná slátanina a úplně umělá fikce, která jen předstírá, že má něco společného se životem. Právě v této snaze manipulativně nás přesvědčit, že film vypovídá cosi o každodennosti, spatřuju cosi obzvlášť arogantního a nesoudného ze strany autorky, která zřejme od normalizace žije v alternativním vesmíru. __________________Postavy se do jedné chovají jako zlí a sobečtí idioti, kteří navíc nejsou schopni na chvíli udržet rovnováhu, takže pořád "komicky" padají. Tvrdit o nich, že zastupují pestrost lidských typů a že v jejich soužití se ukazuje tolerance, je zvrácené. Děj nedrží pohromadě žádnou vnitřní logikou (ani nevím, kolikrát jsem si řekl WTF), jen se tu za sebe zoufale lepí scénky. ____________ Jistěže tu od předchozího paskvilu Jak se krotí krododýli víceméně zmizela "estrádní čísla" a ubylo nechutného "vizuálního šišlání" na děti (kýčovité detaily rozesmátých tvářiček), ale kvůli tomu není Líbáš jako Bůh lepší film, jen je o trochu snesitelnější. Je to rozdíl asi jako mezi bércovým vředem a pásovým oparem. Ani jednoho nám není zapotřebí.

Nejdřív sem smál, pak brečel smíchy, pak mi bylo líto paní Poledňákové a teď si jen říkám, kdyby tohle četla, kolik filmů by ještě natočila.
Tak teď, člověče, nevím, jestli s tím souhlasíš nebo ne. :-) Já se už od premiéry tohoto filmu bráním ženě, která mě chce donutit na film jít. Zatím odolávám, ale za poslední 2 týdny mě to stálo ples (které nesnáším), večeři, byl jsem nakupovat, Valentýna jsem strávil doma (a ne v hospodě s kamarádama ) a dnes vařím.

Ale do kina za žádnou cenu na tohle nejdu, budu bojovat do posledních sil. :-)

Dobře děláš. Já k tomu mám neutrální postoj, protože jsem film neviděl, ale ani to nemam v plánu. Pokud to neni aspoň o 100% lepší než Krokodýli, což očividně neni, tak je lepší se tomu vyhejbat obloukem. :-)

PS. Byl jsem v obdobný pozici jako ty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
70mMyW!53 napsal:

Naprosto skvělej film...už sem to viděl dávno, ale co si pamatuju, tak tu bombu do toho baráku dovez sám hlavní hrdina Jeff Bridges. Všechno bylo naplánovaný teroristama.

ale nechtel to tam dovest... nevedel o te bombe..
m4l

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 1:34 am    Předmět: Re: Benjamin Button Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
Byl sem se podivat v kině na Podivuhodný příběh Benjamina Buttona a absolutně mě to nebavilo. Žádný zvrat, nic nečekaného, prostě nic. Po dlouhé době sem dokonce viděl jak lidi odchází z kina před koncem.

mne se naopak ten film moc libil...... suprove zahranej zajimavej pohled na zivot...
maria

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

práve som dopozerala film Prelet na kukučím hniezdom, podľa knihy od Kesseya Bol som dlho preč
vynikajúco natočené, knihu som čítala už pred 28 rokmi, film až dnes , ale málokedy sa stane, že film tak dobre naplní to čo opisuje kniha
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
práve som dopozerala film Prelet na kukučím hniezdom, podľa knihy od Kesseya Bol som dlho preč
vynikajúco natočené, knihu som čítala už pred 28 rokmi, film až dnes , ale málokedy sa stane, že film tak dobre naplní to čo opisuje kniha

jojo Milos umi a Jack jakbysmet, to je zlatej fond kinematografie

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
BUFU

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Religulous - "dokument" o náboženství.... pěkná sračka, čekal sem něco ve stylu Zeitgeist (kde se mi ta pasáž o náboženství hodně líbila), ale toto na mě působilo jako když si ateista natočí film, aby se mohl všem věřícím vysmát. Ano většina těch lidí byli magoři, ale ten průvodce si vše překrucoval a bral extrémní případy. Nebudu ani hodnotit, páč sem to po necelé hodině vypnul.

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašsko - stejný režisér jako u Religulous, ale tentokrát výborná komedie. Borat je správnej vidlák a ze všeho si dělá prdel. Nebýt pár nechutných scének (jako nudistická bitka v hotelu), tak dám 9/10, takhle "jen" :
8/10
Bazzy

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

milionar z chatrce bomba, ted stahuju tohle prej to je taky pecka
http://www.csfd.cz/film/234754-chlapec-v-pruhovanem-pyzamu-the-boy-in-the-striped-pyjamas/
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze na me dneska prisla krize a premejslim nad tim jestli jsem uz dosahl svyho zivotniho vrcholu a jestli nejsem otrok svy kariery tak si stahnu
American Beauty

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 11:30 am    Předmět: Re: Benjamin Button Odpovědět s citátem

m4l napsal:
mne se naopak ten film moc libil...... suprove zahranej zajimavej pohled na zivot...
My se dívali včera a souhlasím. Moc se nám a hlavně mě líbil. Velmi zajímavé a byla tam vidět zajímavá paralela, kdy v našich životech my nejdříve rádi stárneme a pak bychom nejradši mládli a on právě naopak a jeho mládnutí bylo překážkou, aby mohl vychovávat svou milovanou dceru. Moc emotivní a zajímavý film. Oba hlavní hrdinové velmi zaujali.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
milionar z chatrce bomba, ted stahuju tohle prej to je taky pecka
http://www.csfd.cz/film/234754-chlapec-v-pruhovanem-pyzamu-the-boy-in-the-striped-pyjamas/

tak opravdu doporucuju krutej film s krutym koncem

Naposledy upravil Bazzy dne ne březen 01, 2009 9:57 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: