|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PAVUK

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
yazi: d~, uz to dava vacsi zmysel. _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
brc.majkl

|
Zaslal: po únor 23, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
já mám radost, že při odhrnování sněhu nemám mokré tepláky
btw., mohlo by to už rostát co? _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
|
|
| nahoru |
|
 |
brc.majkl

|
Zaslal: po únor 23, 2009 8:55 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | m4l napsal: | | Black Dragon napsal: | http://www.novinky.cz/clanek/161814-video-klausuv-projev-v-ep-vyvolal-velke-emoce-poslanci-odchazeli-ze-salu.html
Tohle me potesilo ... souhlasim s jeho nazorama,ale jeste vic me dokaze potesit to, ze si za svyma nazorama porad stoji a neni kam vitr, tam plast.. a dokaze to rict pekne verejne na plnou hubu ... |
akorat ze klaus je takovej ze je rad stredem pozornosti..... takovej trosku napoleonek..... uz me tim zacina pekne srat |
Přesně tak.Mně to spíš připadá,že pan prezident je takový chronický plavec proti proudu.Že mu ani tak nejde o to,co říká,ale hlavně že je v opozici.Navíc by si měl uvědomit,že je hlava státu a dřív než začne ventilovat svoje názory (na které má právo),tak by se měl zamyslet,jestli by nebylo lepší, v zájmu Čr ,raději mlčet. |
není to pravda. To byl jeho projev, jeho svobodný názor. Zřetel na republiku brát nemusí.. propagoval svoje osobní názory. Až bude mít diskutovat za celou republiku, věřím, že se zachová jinak. _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
|
|
| nahoru |
|
 |
brc.majkl

|
Zaslal: po únor 23, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: po únor 23, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | mam radost,že jdu za chvílku cvičit a cítím se už zdráv |
ved uz bolo na case _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 23, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | headlong23 napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že jdu za chvílku cvičit a cítím se už zdráv |
ved uz bolo na case |
neboj Pavliku, to dlouho nevydrzi |
No právě..musím kout železo,dokud je žhavé..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 23, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 23, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | | Draper napsal: | | headlong23 napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že jdu za chvílku cvičit a cítím se už zdráv |
ved uz bolo na case |
neboj Pavliku, to dlouho nevydrzi |
No právě..musím kout železo,dokud je žhavé.. |
to je fakt, třeba taková záděra na prstu a hned je zase půl roku v prdeli |
vole,ty mi nedáš pokoj kua,teď se budu bát,aby sem si nezlomil nedej bože hnátu,abys nepsal,že jsem to udělal schválně
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út únor 24, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
koupila jsem jsi (pro mne krasne) volnejsi dziny a opasek k tomu--- 26,60 eur _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: út únor 24, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
Dna 9.Februára 2009 sa mi pri tréningu nôh stal úraz, ktorý spôsobil záapal šlachy, čo za následok spôsobilo že mi vznikla voda v kolene , nevedel som vyrovnať bohu ani napnut stehenný sval, co je uz minulostou, noha odpuchla , zapal zmizol a extenzia kvadricepsu ide perfektne!!! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út únor 24, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
Nato ze vyzeram jak anorektik ,bw 85kg vcera hlboky drep s
160kg x 3s x 4op (prikonci som myslel ze skapem  , no (vy)slo to  ) _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|