|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | e4 napsal: | | Mam ''radost'' z toho, ze se tu jeden nejmenovanej pan vraci do starych koleji namyslenyho kretena :o) |
Jestli myslíš mě tak já mám zase "radost" z toho že se různá individua absolutně neschopná argumentovat a obhájit si svůj "názor" zmůžou jen na nadávání ostatním do kreténů. |
Tebe sem na mysli nemel, nevim proc te to napadlo kdyz jsme si spolu vzivote nepsali/'neargumentovali'. Budes se asi divit, ale mel sem na mysli tvyho ''nejlepsiho kamarada''
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | e4 napsal: | | Mam ''radost'' z toho, ze se tu jeden nejmenovanej pan vraci do starych koleji namyslenyho kretena :o) |
Jestli myslíš mě tak já mám zase "radost" z toho že se různá individua absolutně neschopná argumentovat a obhájit si svůj "názor" zmůžou jen na nadávání ostatním do kreténů. |
Tebe sem na mysli nemel, nevim proc te to napadlo kdyz jsme si spolu vzivote nepsali/'neargumentovali'. Budes se asi divit, ale mel sem na mysli tvyho ''nejlepsiho kamarada'' |
Tak to potom promin, jsem potrefená husa. Ale třeba se někdy ještě na několik stránek pohádáme Nikdy nevíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | | Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | Na upíry kašlu...
"Hlavní indikací česneku je dezinfekční, antibakteriální, antifungální, antivirotický (i jako prevence chřipky či nachlazení),..."
edit - a ženskou nemám ani nehledám , takže ten smrad nemá komu vadit (: |
máš recht..klucííí jsou taky fajn |
Vždycky se ozve nějaký rejpal... |
Zacharo,to byl for |
holt kazdy tu nema smysl pro humor _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | | Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | Na upíry kašlu...
"Hlavní indikací česneku je dezinfekční, antibakteriální, antifungální, antivirotický (i jako prevence chřipky či nachlazení),..."
Zacharo,to byl for |
holt kazdy tu nema smysl pro humor |
Zacharo měl by sis najít holku...
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | | Pavelcb napsal: | | Zacharo napsal: | Na upíry kašlu...
Zacharo,to byl for |
Já to pochopil, jen jsme konstatoval fakt, že vždycky se najde někdo, kdo to musí tímhle stylem komentovat (. Jsem líný pořád psát smajly... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
BUFU: Pozor na Maggots, prý jsou zlý _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
BUFU: No dopice ... asi zacnu setrit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
Byl jsi na nich, co tu byly naposled? Nebo premiéra? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
Premiera ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zamiloval jsem si přemístění neboli power clean.  Zároveň mě ale naštvalo, jak jsem mohl tenhle nádherný cvik tak dlouho přehlížet _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|