|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Zamiloval jsem si přemístění neboli power clean. Zároveň mě ale naštvalo, jak jsem mohl tenhle nádherný cvik tak dlouho přehlížet |
Mi beha mraz po zadech kdyz si predstavim jak tezky je dodrzovat spravnou techniku a nic si pritom neudelat
A stejnak bych to nemohl cvicit, lidi by si mysleli ze ve fitku trenuje vzperacska repre a porad by ocumovali
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
zkoušel jsem to taky..ale nevím,jestli mam správnou techniku a po netu to nenaštuduju,na to jsem blbej.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
je to lepsi nez horni kladka? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
hmm řekl bych že už ale bude jaro  teda doufám _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
ja si ten sneh najdem, neboj :)
inac radsej si kupim lyze na jar, nez pred sezonou ked stoja 2x tolko :) _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
Mám radost z nového podpisu _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | ja si ten sneh najdem, neboj :)
inac radsej si kupim lyze na jar, nez pred sezonou ked stoja 2x tolko :) |
však jasný :)
a abych nebyl ot tak jsem rád že se mi povadlo pročíst si co novýho se tu přihodilo za těch 120 dní co jsem se tu neukázal :) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
Mám radost z toho,že chodim cvičit dopoledne.Po tom co jsem dneska zažil od 3 si rád přivstanu _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:01 am Předmět: |
|
|
Potesilo ma,ze som si vcera spomenul a stiahol Affliction:Day of Reckoning v HD kvalite _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 03, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
Naše kočka už je po úspěšné operaci a už začíná zase pomalu chodit a běhat _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 03, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Mám radost z toho,že chodim cvičit dopoledne. Po tom co jsem dneska zažil od 3 si rád přivstanu |
Copak? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|