ja se jen desim az nekdo nadabuje Scarface http://www.csfd.cz/film/2335-zjizvena-tvar-scarface/ , kdy Al Pacino kvuli roli zil v kubanske komunite nekolik mesicu, aby pochytil prizvuk, coz se mu vyborne povedlo a za tejden ho namluvi zdenek mahdal
_________________ Proud member of the Axis of evil.
ja se jen desim az nekdo nadabuje Scarface http://www.csfd.cz/film/2335-zjizvena-tvar-scarface/ , kdy Al Pacino kvuli roli zil v kubanske komunite nekolik mesicu, aby pochytil prizvuk, coz se mu vyborne povedlo a za tejden ho namluvi zdenek mahdal
Viděl jsem to česky, jako u tohohle je originál lepší když to takhle vychytal Al Pacino
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Gladiátor Netřeba komentovat, absoutorium. Jak herecké vykony, tak hudba a všechno okolo.......
Frajer Luke / Cool hand Luke Jestli bych Gladiátorovi dal 10/10, tak Luke by musel dostat 11/10. Od toho filmu jsem nečekal naprosto nic a dostal jsem všechno, hlavně herecký koncert nedávno zesnulého Paula Newmana. Určitě doporučuji shlédnout, je to trošku náročnější film, ale královsky se vám odvděčí za pozornost. btw Kdo z vás by snědl 50 vajec? "Nobody can eat 50 eggs!"
a znáte někdo rajcovnější filmovou scénu?
Dneska sem koukal film Frajer Luke / Cool hand Luke (1967) , dobrej filmek. Přesně co říká Triton, výbornej hereckej výkon Newmana a plno výborných scének (Nobody can eat fifty eggs, asfaltování silnice, kopání jámy a samozřejmně výborná scénka se sexy blonckou, která umývá auto ). Heslo P. Newmana "fuck the system" .... Přesto vše mi na tom filmu něco chybělo, asi nějakej lepší konec nebo pointa. Nevím. Každopádně u filmu sem se bavil 8/10
kdyz je to z roku tricet tri
Vybiram dobrej horror na vecer. Tak sem pak dyztak dam TIP
Jsou tu velky znalci. Kdysi davno mi nekdo vypravel o nejaky japonsky prasarne, kde je skupina lidi odvezena na ostrov a jedinej kdo prezije bude zachranenej. Nebo neco v tom smyslu. Netusi nekdo co to je? Nemela by to bejt nejaka novinka, docela stary.
_________________ Proud member of the Axis of evil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru