|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Ja te fakt nechapu, kdyz jsem ti hodil jednoduchy dukaz, ze neco nefunguje, tak ti to prislo moc jednoduche.
Kdyz ti hodim neco slozitejsiho, ale funkcniho, tak se ti to zase nezda.
A proc bych si ty data mel shanet ja? Ja ti tady nahazel X moznych odkazu na vsechno mozne, ale od tebe jsem nevidel krome reci a trochy emoci :) vubec nic.
Myslel jsem, ze se treba i neco dozvim, kdyz uz te tak pekne obohacuju a zasobuju dobrymi a obcas i zakulisnimi informacemi. :) Ale argumentujes porad stylem "ja, ja, ja". To se pak nepohneme a bude tu diskuze o nicem.
Bud sem zacni hazet nejake dukazy, co mi vyvrati, co tvrdim ja - ze technicka analyza z financnika je uplna kravina - nebo se na to vykasli.
Chtel jsem ti tu hodit pro zajimavost i report z Rka, ohledne te rade, co jsem psal vyse, ale proste nezaslouzis si. |
Tradewinde ty jsi takový chtrolín že s tebou začíná být sranda Těm výsledkům svého pokusu o strategii a v té směšné formě co jsi sem hodil říkáš důkaz? To si říkáš matematik? Ale no tak.
Proč by jsi si měl sehnat data? Protože si chceš ověřit (ne)funkčnost jednoduchých strategií. A to jaksi bez kvalitních dat a softwaru není možné. To by takový chytrý kluk jako ty snad mohl pochopit. Doporučuju klasiku mezi profi tradery, již zmíněný TradeStation. Nic lepšího neexistuje. Subscription stojí 250USD měsíčně. Je to sice dost peněz ale pro člověka který se zabývá vývojem strategii a nebo pro člověka který si dovoluje o nich něco tvrdit a chce být brán vážně je to naprosto nezbytný výdaj.
Na druhou stranu když ti sem chci hodit přímo vyjeté výsledky aby jsi si nemusel nic shánět, tak jsem zase podvodník. Tak co vlastně chceš?Doma to s tebou mají asi těžké
Ke tvým drahocenným odkazům a obohacování:
Dokázal jsi akorát obvinit z podvodů tyhle pány http://www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/onas.html Důkaz? "Jejich knihu považuju za blbost". Bez komentáře. Další důkaz - pořádají placené semináře. Tak to je potom Ronnie Coleman taky podvodník který nerozumí kulturistice
Další podvodník http://www.ireallytrade.com/aboutlarry.htm Důkaz? Ma danové nedoplatky a jeho fondy kdysi ztratily dost peněz. Tak to je potom podvodník i sám Buffett jehož fond Berkshire Hathaway už prodělává 50%.
Jediné co mě zaujalo byl odkaz na RSJ fund. Aby bylo jasno tak já si vůbec nemyslím že jsou blbci. Právé naopak. Za fantasmagorie ovšem považuju tvé závěry a tvrzení které ze způsobu jejich obchodování vyvozuješ. Oni jsou market makeři, obchodují bez spreadu způsobem scalpingu, pozice drží jen pár sekund a stačí jim mikroskopické zisky. To ovšem nemá s klasickým obchodováním nic společného a je jasné že si s klasickými metodami TA nevystačí. Pro zajímavost na mém trhu žádní market makeři nejsou, protože jak jsem psal dřív obchoduju přes Dukaskopy a to je ECN broker.
Ohledně posledního odkazu - já mám z matematiky pouze dva semestry na VUT a to ještě asi před 100 lety, takže je ti asi jasné že nemám vůbec ponětí o čem ten pán v diplomce píše. Pokud mu to funguje, nemám s tím problém. Furt opakuju že cokoli je funkční tak je dobré.
Chceš se opravdu něco dozvědět? Tak se klidně ptej. Rád odpovím. Pokud ovšem pokládáš předem všechno co řeknu za lež tak je to vcelku zbytečné.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne st březen 04, 2009 4:00 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út březen 03, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Nechcete uz jit do prdele? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Rači si hledej práci trubko
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Rači si hledej práci trubko |
Vyliz si prdel kryple, co je ti po moji praci? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Vyliz si prdel kryple, co je ti po moji praci? |
Ty jsi zase na testaku že jsi tak sprostý a agresivní, nebo je to u tebe normální?
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Ty jsi zase na testaku že jsi tak sprostý a agresivní, nebo je to u tebe normální? |
Ty ses zase vratil kocko? A porad stejnej koukam.... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Ty jsi zase na testaku že jsi tak sprostý a agresivní, nebo je to u tebe normální? |
Ses trapnej az to boli .. je mi te docela lito ...
Umis jeste neco jinyho nez furt urazet a vsechno hanit?
I kdybych byl na testaku, tak je ti po tom hovno ... ze nemam praci po tom je ti taky hovno ... celkove ti muze byt ukradeny cokoliv co ja delam, pokud se te to primo nedotyka, tak pal do pice...
Pokud sis nevsiml nazvu topicu, tak je to Kurzove sazeni ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Ty ses zase vratil kocko? A porad stejnej koukam.... |
Já jsem tu pořád. A ty proč se do toho vlastně pleteš?
Má ještě někdo něco na srdíčku
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nechcete uz jit do prdele? |
Ses trapnej az to boli .. je mi te docela lito ...
Umis jeste neco jinyho nez furt urazet a vsechno hanit?
I kdybych byl na testaku, tak je ti po tom hovno ... ze nemam praci po tom je ti taky hovno ... celkove ti muze byt ukradeny cokoliv co ja delam, pokud se te to primo nedotyka, tak pal do pice...
Pokud sis nevsiml nazvu topicu, tak je to Kurzove sazeni ... |
Ale bambulko forex je taky kurzové sázení takže jsem na správném místě.
Samozřejmě že jsi mě úplně ukradený. Kdyby jsi nebyl hulvát a každého jsi na potkání neposílal do prdele, tak si tě nikdo ani nevšimne. Tak se podle toho zařid.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út březen 03, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 03, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
Opět klasika:
Jeden trouba me tu bezdůvodně pošle do prdele a dalších deset přicmrndávačů mu rychle utíká na pomoc
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út březen 03, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: út březen 03, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Opět klasika:
Jeden trouba me tu bezdůvodně pošle do prdele a dalších deset přicmrndávačů mu rychle utíká na pomoc |
slabí si navzájem pomáhají:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|