Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mobsman

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
v klidu pouzil jsem prezervativ

mik neni z teto planety nema vnitrnosti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paragon napsal:
Objevil sem posilovnu blízko nemocnice ... vybavení celkem dobrý, ale když sem strčil do skříňky málem se převrátila ...

Asi tam začnu chodit ... Vstup je jen 30 kč a pití stojí 14 kč takže celkem v pohodě a celkem mě překvapilo to, že si můžu koupit permanentku na měsíc za 550 kč a to pernice na 12 vstupů stojí 505 ...
Takže celkem dost výhodný

mesicni permanentky se vyplati, pokud chodis casto. Ja chodil od rijna do prosince kazdy den (vynechal jsem snad jen 1 max 2 dny v mesici) a vstup me tak vysel na cca 23kc, jinak bych musel platit 50 nebo 60kc jednorazovy v zavislosti na dobe, kdy bych tam sel.

Btw. To mluvis o Jihlavske nemocnici? To je to fitko primo v arealu (nikdy jsem tam sice nebyl, ale parkrat jsem si vsiml napisu posilovna) nebo to kousek za nemocnici jakoby smer do sidliste?Myslim ze tam delal vedouciho nebo to dokonce vlastnil pan Řáda jestli si dobre pomatuji....
Paragon

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Paragon napsal:
Objevil sem posilovnu blízko nemocnice ... vybavení celkem dobrý, ale když sem strčil do skříňky málem se převrátila ...

Asi tam začnu chodit ... Vstup je jen 30 kč a pití stojí 14 kč takže celkem v pohodě a celkem mě překvapilo to, že si můžu koupit permanentku na měsíc za 550 kč a to pernice na 12 vstupů stojí 505 ...
Takže celkem dost výhodný

mesicni permanentky se vyplati, pokud chodis casto. Ja chodil od rijna do prosince kazdy den (vynechal jsem snad jen 1 max 2 dny v mesici) a vstup me tak vysel na cca 23kc, jinak bych musel platit 50 nebo 60kc jednorazovy v zavislosti na dobe, kdy bych tam sel.

Btw. To mluvis o Jihlavske nemocnici? To je to fitko primo v arealu (nikdy jsem tam sice nebyl, ale parkrat jsem si vsiml napisu posilovna) nebo to kousek za nemocnici jakoby smer do sidliste?Myslim ze tam delal vedouciho nebo to dokonce vlastnil pan Řáda jestli si dobre pomatuji....

Jo mluvím o Jihlavský nemocnici ... Hm nevím jak to popsat, ale myslím, že to jak si to napsal je dobře .... Já sem tak začal chodit až teď takže nevím kdo to tam vede, ale vypadá to tam celkem v pohodě ... Doteď jsem chodil do Gym Centra

No mě se to právě zdálo taky výhodnější ... A byl jsem celkem překvapenej když sem si toho všiml .. Akorát mě štve, že tam mají málo skříněk Ale zase je dobrý, že je tam klid a mám to jen pár minut od baráku
Hami88

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělala mi radost ČT1 a nový díl mého oblíbeného pořadu Pod pokličkou

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/409236100091007-pod-poklickou/
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj mna potešila ČT 1ka, že odvysiela od štvrtka 3. seriu Deadwoodu.
idoktor

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Naše kočka už je po úspěšné operaci a už začíná zase pomalu chodit a běhat

Naše se začla mrouskat...prvně a naposled. Jak si to odbyde, jde hned pod kudlu
YUD

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Však počkej. Začíná být jaro a jak vysvitne slunce, bude to klidnější.

Kdepak! Jarní slunko předznamenává druhou návalovou vlnu ve fitkách. Začíná se hubnout do plavek

Jo a fascinují mě lidi, co slyší "30 kaček za vstup a řeknou si "Bomba, tam budu chodit". Že posilovna smrdí jak kanál a je tam bordel, je jim šumák, hlavně že ušetřili na vstupu
e4
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
daymoon napsal:

Kdepak! Jarní slunko předznamenává druhou návalovou vlnu ve fitkách. Začíná se hubnout do plavek

Jo a fascinují mě lidi, co slyší "30 kaček za vstup a řeknou si "Bomba, tam budu chodit". Že posilovna smrdí jak kanál a je tam bordel, je jim šumák, hlavně že ušetřili na vstupu

Nekdo chodi hold do posilovny cvicit, nekdo dychat cerstvy vzduch a kochat se tim jak je tam naklizeno. Podle gusta...
YUD

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 napsal:
YUD napsal:
daymoon napsal:

Nekdo chodi hold do posilovny cvicit, nekdo dychat cerstvy vzduch a kochat se tim jak je tam naklizeno. Podle gusta...

Poslovna může být kvalitní, aniž by tam byl (rádoby hardcore) bordel, ne?
mobsman

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

zaplaťpánbůh za to že buzny jako ty se budou dycky držet těch "lepších dražších čistších"
YUD

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 1:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mobsman napsal:
YUD napsal:

zaplaťpánbůh za to že buzny jako ty se budou dycky držet těch "lepších dražších čistších"

Chytráku...
Diana

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned jsem si vzpomněla na Tři veterány...
...Máme pokoje všech kategorií. Trojka štěnice, dvojka bez štěnic a jednička bez štěnic a s ramínkama...
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me udelalo radost toto a pustil jsem si to asi 5x a jak pise frajer v diskuzi...skoro sem si cvrnk :-)

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedl se mi dnesni obed

200g steacek, pravdepodobne z rostene ... jenom sul a pepr, navrch sunka a vajcko... krasne mekoucky
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2009 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon: dal bych si hned akorat bych se vysral na tu rejzi a dal k tomu hranolky, nebo treba americky brambory (bez tuku..proste jenom v troube peceny).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: