|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
headlong23

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ja som ako pubertak pravidelne pozeraval akurat Pobreznu hliadku vsetkych neviekolko serii a tam uz ozaj nebolo co riesit, dej za tri koruny, ale ked zacali bezat, tak to bolo kazdemu jedno a kazdy to zral. _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
abecedarian

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou ST:TNG _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
Moje oblíbené:
Dr.House
The Simpsons
NCIS
Kriminálky NY,LV,Miami (Kriminálka Anděl byla trapná)
Hale&Pace (bohužel nevysílají, sleduju na Youtube.com, dva největší broci co znám)
Haló Haló (také nevysílají bohužel)
Friends
Hvězdná Brána
Myšlenky zločince
Akorát nevím jestli některý patři mezi seriály
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: so leden 24, 2009 1:28 pm Předmět: State of play |
|
|
Jsem právě dokoukal britský State of play. Úžasný zážitek. Stačí se podívat na vynikající herecké obsazení (jen z Life on Mars jsou tu dva hlavní představitelé, Poly Walker z Rome, atd.). Jsem trochu deformovaný, protože jsem nějakou dobu měl něco společného se světem novinářů, ale stejně, herecké výkony, pozornost věnovaná detailům..., je to prostě mnohahodinový zážitek.
Pozor, dost těžká angličtina. A žádné výbuchy, na to si musíme počkat na nepochybně dementní hollywoodský remake.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
uz sem ve treti serii serialu DEXTER..po dlouhy dobe me zase nakej serial chytil
http://www.csfd.cz/film/224291-dexter/ _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
Rome, deadwood, heroes, prison break neni o com u týchto, inak ma v poslednej dobe chytilo anime Bleach - je to sranda. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Nejspíš jen Simpsonovi _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:27 pm Předmět: |
|
|
TIE ROKY 70 _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
Moje
HIMYM
Big Bang Theory
Red Dwarf (ten už znám i pozpátku)
|
|
| nahoru |
|
 |
stepos
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:55 pm Předmět: |
|
|
V pondeli jsem po dlouhe dobe zapnul televizu a nahodou byla Kobra 11 uz ani nevim jaka rada...omg to je cimdal vetsi pohadka. Jsem zvedavej co bude v dalsich seriich, to bude asi Simir honit mimozemstany po obezne draze zeme  Par serii zpet to jeste uslo, ale tohle uz zacina byt prehnany _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so duben 11, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne ne duben 12, 2009 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|