|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jefrry
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
byl jsem si krasne zacvicit a pak jsem zjistil, ze jsem se dostal na Cambridge...doufam ze tam maj posilku :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
Hmmm...sice nevím, jaké jsou požadavky, ale už jen kvůli té angličtině smekám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Black Dragon: dal bych si hned akorat bych se vysral na tu rejzi a dal k tomu hranolky, nebo treba americky brambory (bez tuku..proste jenom v troube peceny). |
A pracujici trida aby na vas makala
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Jefrry napsal: | | byl jsem si krasne zacvicit a pak jsem zjistil, ze jsem se dostal na Cambridge...doufam ze tam maj posilku :-) |
A pak ses vzbudil.... Ne, sranda, gratuluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Jefrry napsal: | | byl jsem si krasne zacvicit a pak jsem zjistil, ze jsem se dostal na Cambridge...doufam ze tam maj posilku :-) |
A pak ses vzbudil.... Ne, sranda, gratuluju. |
Neřek že se tam dostal jako student třebas tam bude dělat pokusnýho králíka na tamní výuce biologie .
Ale taky gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
po 100minutovym treninku kickboxu sem si dal 40minutovej beh v desti, sakra citim se jako Rocky :D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Nevedel sem kam to dat....ale koukal sem do logu tedka a zajimalo by me co je s Davidem.Lopanem. Jestli jeste cvici vubec a co jeho slovenska zena, kterou poznal na foru...
takze Davide, jestli me slysis.. |
Pred par tydny jsem se na to taky v nejakem topiku ptal a nic...
Docela tu chybi, ze? : ( _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Drago napsal: | Nevedel sem kam to dat....ale koukal sem do logu tedka a zajimalo by me co je s Davidem.Lopanem. Jestli jeste cvici vubec a co jeho slovenska zena, kterou poznal na foru...
takze Davide, jestli me slysis.. |
Pred par tydny jsem se na to taky v nejakem topiku ptal a nic...
Docela tu chybi, ze? : ( |
To jo. Vzdycky mel dobry logy treninkovy, pamatuju jak shyboval maratonsky:). Ale tehdy napsal ze se vrati az prijde cas, tak uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
Jeho log http://www.forum.ronnie.cz/sila-and-objem-by-david-lopan-t8974.html me kdysi strasne motivoval do cviceni a k zalozeni si vlastniho logu. A hlavne se mne libily ty komentare ke kazdemu treninku (ne jak ty Daymoonovi traparny  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: | jeste ygg na chvilku zmizel, ale nevydrzelo mu to tak dlouho jako Lopanovi |
ygga jsem si ani nevsiml, dokud se nezacal "srat" (v pozitivnim slova smyslu) do meho kolena _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|