|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: po únor 16, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
jo ja bydlim ve west coast bilovicich on je pres kopec takze east coast
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
Zaslal: po únor 16, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po únor 16, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
| coala napsal: | | Bazzy napsal: | Dekuju Marii za promazani, dam si sem tuhle fotku protoze se mi libi kdyby nekoho napadl nahodou nejakej OT tak si to prosim vas nechte pro sebe nebo to hodte do srazu BRNO diky moc.
|
kde si nechal ponožku? |
ponožku tam má jenom jí má víc ztáhlou (sorry za OT)
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: po únor 16, 2009 10:23 pm Předmět: |
|
|
Určitě tam ty ponožky nemá. Četl jsem myslím nějakou zahraniční studii na toto téma a tam psali, že správně propocené ponožky tzv. "alfa samce" omotané v prostřed osy činky na benč, zvyšují sílu až o 100%!Takže je jednoduše někomu půjčil, protože je hodnej kluk _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: út únor 17, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
Freimene já už druhej den nemužu hýbat rukama a chodím jak natrkanej kačer  Příště už s tebou necvičím  ,čekal jsem že to bude bolet,ale ne až takhle holt nejsu zvyklej na takový treninky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
V nedeli odpoledne (cas se upresni) bude opet v brnenskem Blue Gymu mini sraz a trenink nekterych clenu RW fora. Kdo bude mit zajem, muze prijit. Je to naprosto nezavazne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | žlutej napsal: | Freimene já už druhej den nemužu hýbat rukama a chodím jak natrkanej kačer Příště už s tebou necvičím ,čekal jsem že to bude bolet,ale ne až takhle holt nejsu zvyklej na takový treninky. |
a to ja ho poznal a dostal jsem trenal nozicek.. jak myslis ze mi asi bylo.. |
To cos napsal předtím platí stihl jsem to zachytit ,jinak ty nohy to muselo být brutální to jsi už pomalu dovedu představit
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
Proč tu musí bejt většina lidí z Brna a okolí taky bych chtěl jít s váma někdy zacvičit a všechny poznat _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | Proč tu musí bejt většina lidí z Brna a okolí taky bych chtěl jít s váma někdy zacvičit a všechny poznat |
Tak vem Pavlika (pokud do nedele neonemocni ) a prijedte :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 07, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
V kolik teda? V 16hod by to mohlo vyhovovat všem, hm? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 07, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | V kolik teda? V 16hod by to mohlo vyhovovat všem , hm? |
jestli ti vsichni nebudou jen ja a ty
Jinak 16h je ok. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|