|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | začátečnikova napsal: | jeste ygg na chvilku zmizel, ale nevydrzelo mu to tak dlouho jako Lopanovi |
ygga jsem si ani nevsiml, dokud se nezacal "srat" (v pozitivnim slova smyslu) do meho kolena |
on je ted na soustredeni se stolnim tenisem v bangladéší takze neni online
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
| citace: | | spadne glykogen,kde ho můžu zase nabrat.. mám podobnej problém | _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
150kg na mrtvolu a to jsem regulerne posiloval naposled v rijnu, takze po 5mesicich bez cviceni jsem velmi potesen:-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:14 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | začátečnikova napsal: | to víš, má svoje priority ale je fakt že Lopan tu chybí .... měla bych změnit účes |
Zmizli/odisli aj dalsie celebrity fora...Olimpia s makkym i, miso so stale tvrdym....y , sabatini s perfect ass photos (alebo tu este chodi? ), mike tyson, hefaistos.... |
stari odchazi, novi prichazi, ale je fakt, ze tech vyraznych postav uz odsud odeslo hodne a nekterych je i skoda _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
Z nových mě nikdo nijak nezaujal (no offense), ale takový Hefaistos mě tady vyloženě chybí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so březen 07, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
po dvou letech nelyzovani jsem jela na 3 dny se lyzovat....byl tezky snih, brusicka lyzi byla cele tri dny pokazena, takze jsem se lyzovala na 9 let starych lyzi, ktere jsem zatim nebrousila  ....celkem mne boleli stehna a lytka.
 ale bylo pekne kdyz jsem si po lyzich dala svarak _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
8 koblih, 2 boruvkovy satecky a litr mleka _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda |
jaky si mel? ja si jednou koupil asi za 40voci litr bio mleka, bylo to zeleny baleni od Olmy a teda vetsi hnus sem nepil _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
A uplně nej je ta sračka co by si potom měl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|