|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | suppe..ale 10:1 to je pěkný. Ale samo to víc nasere |
Nasere to tim víc, že za posledních cca 50 tiketů co si to píšu mám 17 tiketů 1 chyba.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Pavelcb napsal: | suppe..ale 10:1 to je pěkný. Ale samo to víc nasere |
Nasere to tim víc, že za posledních cca 50 tiketů co si to píšu mám 17 tiketů 1 chyba..... |
az vyhrajes,udelas mejdan?....zensky,chlast atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | Pavelcb napsal: | suppe..ale 10:1 to je pěkný. Ale samo to víc nasere |
Nasere to tim víc, že za posledních cca 50 tiketů co si to píšu mám 17 tiketů 1 chyba..... |
az vyhrajes,udelas mejdan?....zensky,chlast atd? |
Jasne...ja...PavlikCB...a fotka Ladi Kajbara
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so březen 07, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
Ostre tipy
Florida - St. Louis - under 1.80
Philadelphia - Nashville - over 1.70
Tampa Bay - Carolina - over 1.80
Vancouver - San Jose - under 1.75
-----------------------------
Mimo statistiku
Toronto-Edmonton - Padne 0-5 gólů 1.85
Ottawa-Buffalo - Padne 0-5 gólů 1.75 (puvodne jsem myslel na over)
Detroit-Columbus - Padne 0-5 gólů 1.90
Vcera jsem to mel uplne mimo, snad vyjde jeste ten Boston aby byla alespon statistika uspesna. Vyhodnotim to zitra vsechno najednou.
Atlanta-Detroit- Padne 186 b. a více 1.85
Cleveland-Miami - Padne 190 b. a více 1.85
Memphis-Philadelphie - Padne 190 b. a méně 1.85
New Orleans-Oklahoma - Padne 191 b. a více 1.85
Milwaukee-Golden State - Padne 221 b. a méně 1.85
Portland-Minnesota - Padne 203 b. a více 1.85
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
Dneska se v Řecku hraje zajímavý zápas: PAOK - Olympiakos CFP.
Výsledek může být skoro jakýkoliv...PAOK je druhý (teď 3.-panathinaikos vyhráli včera), Olympiakos první s náskokem 9 bodů.V poháru teď ve středu Olympiakos vyhrál nad PAOKem doma 2-0 v prodloužení a postoupil.Včera kdy jsem na Olympiakos vsázel byl kurz na dvojku 4.5 na bwinu, tak si myslím, že to za pokus stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| squater napsal: | Ostre tipy
2:0 Atlanta - Montreal over (1.65)
6:1 Carolina - Calgary over (1.90)
5:3 Boston - Chicago under (1.95)
5:3 Florida - St. Louis - under 1.80
4:1 Philadelphia - Nashville - over 1.70
3:9 Tampa Bay - Carolina - over 1.80
3:1 Vancouver - San Jose - under 1.75
Mimo statistiku
5:1 Buffalo - Phoenix under (1.85)
3:4pp Tampa Bay - St. Louis under (1.90)
2:3 Anaheim - Dallas over (1.80)
7:3 NY Islanders - New Jersey under (1.75)
4:3 Los Angeles - Minnesota over (1.95)
1:4 Toronto-Edmonton - Padne 0-5 gólů 1.85
6:3 Ottawa-Buffalo - Padne 0-5 gólů 1.75 (puvodne jsem myslel na over)
2:8 Detroit-Columbus - Padne 0-5 gólů 1.90
Charlotte-Atlanta - Padne 187 b. a více 1.85
Orlando-New Jersey - Padne 202 b. a méně 1.85
Toronto-Miami - Padne 205 b. a více 1.85
Boston-Cleveland - Padne 185 b. a více 1.85
Houston-Phoenix - Padne 224 b. a méně 1.85
LA Lakers-Minnesota - Padne 216 b. a více 1.85 |
Jednim slovem tragedie: ( Trochu jsem zmenil system a to nevyslo to. Dneska padalo hrozne moc golu ve vsech zapasech NHL (prumerne 6,8 na zapas a jen ve 3/10 byl under). Proc koukam do statistik, kdyz bych mohl dat na vsechno over nebo under a bilance by se urcite o moc nelisila...?! Basket je pro mne uplna zahada, to je rovnou na kristalovou kouli. Idealni zmena v systemu by byla sazet pravy opak toho co sem napisu, protoze tohle neni mozne. Jasne, ze prijdou slabsi dny, ale tohle uz je trochu moc. Uz se tesim az se to otoci:)
pocatecni stav 1000
aktualni stav 949,5
u/o bilance 14/30
a pro zajimavost celkova bilance vsech u/o NHL od pocatku meho snazeni (ostre, cvicne tipy dohromady, proste vsechny u/o co jsem sem kdy psal) 39/75, takze bych to mohl opravdu tahat z klobouku a bylo by to minimalne stejne. Nicmene vytrvam... Tezko na cvicisti, lehko na bojisti:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | squater napsal: | Ostre tipy
2:0 Atlanta - Montreal over (1.65)
6:1 Carolina - Calgary over (1.90)
5:3 Boston - Chicago under (1.95)
5:3 Florida - St. Louis - under 1.80
4:1 Philadelphia - Nashville - over 1.70
3:9 Tampa Bay - Carolina - over 1.80
3:1 Vancouver - San Jose - under 1.75
Mimo statistiku
5:1 Buffalo - Phoenix under (1.85)
3:4pp Tampa Bay - St. Louis under (1.90)
2:3 Anaheim - Dallas over (1.80)
7:3 NY Islanders - New Jersey under (1.75)
4:3 Los Angeles - Minnesota over (1.95)
1:4 Toronto-Edmonton - Padne 0-5 gólů 1.85
6:3 Ottawa-Buffalo - Padne 0-5 gólů 1.75 (puvodne jsem myslel na over)
2:8 Detroit-Columbus - Padne 0-5 gólů 1.90
Charlotte-Atlanta - Padne 187 b. a více 1.85
Orlando-New Jersey - Padne 202 b. a méně 1.85
Toronto-Miami - Padne 205 b. a více 1.85
Boston-Cleveland - Padne 185 b. a více 1.85
Houston-Phoenix - Padne 224 b. a méně 1.85
LA Lakers-Minnesota - Padne 216 b. a více 1.85 |
Jednim slovem tragedie: ( Trochu jsem zmenil system a to nevyslo to. Dneska padalo hrozne moc golu ve vsech zapasech NHL (prumerne 6,8 na zapas a jen ve 3/10 byl under). Proc koukam do statistik, kdyz bych mohl dat na vsechno over nebo under a bilance by se urcite o moc nelisila...?! Basket je pro mne uplna zahada, to je rovnou na kristalovou kouli. Idealni zmena v systemu by byla sazet pravy opak toho co sem napisu, protoze tohle neni mozne. Jasne, ze prijdou slabsi dny, ale tohle uz je trochu moc. Uz se tesim az se to otoci:)
pocatecni stav 1000
aktualni stav 949,5
u/o bilance 14/30
a pro zajimavost celkova bilance vsech u/o NHL od pocatku meho snazeni (ostre, cvicne tipy dohromady, proste vsechny u/o co jsem sem kdy psal) 39/75, takze bych to mohl opravdu tahat z klobouku a bylo by to minimalne stejne. Nicmene vytrvam... Tezko na cvicisti, lehko na bojisti:) |
Squater:
Tragedie to urcite neni. Neni ani tak dulezite jakou mas presne bilanci OK/KO tipu. Ale zalezi na tom, kolik na danou prilezitost vsadis. Tedy muzes mit vice spatnych tipu nez dobrych ale presto byt ve velkem plusu.
Dalsi vec je, ze ta hranice U/O bude docela presne nastavena. Je to hlavne kvuli tomu, aby tam byla vetsina kurzu ve stylu 1.8 - 1.8 nebo 1,7-1,9 na kterych maji sazkovky pekny "10%" jisty zisk vsech vsazenych penez.
Asi jsem to prehlidl, ale urcite nedavej na kazdy kurz stejnou cast banku, ale nejak si to rozdel. ( Pokud to tak delas, tak ok ... jenom jsem to dodal pro uplnost. )
Sazeni na U/O mi kazdopadne pripada hodne tezke, jednak kvuli te hranicu, vyrovnanosti kurzu a tim padem i mimimum chyb. ( Napriklad kdyz vidis u profiku na pinnaclu 1,95-1,95 a na fortune 1,7-1,9 tak i kdyz ve fortune timto udelali chybu jako prase, ty z toho neumis profitovat. )
Jediny zpusob, co asi prichazi v uvahu, by bylo delat si vlastni system a stanovovat si vlastni a presnejsi kurzy, ktere budou porazet i hladinu - pokud to vsazis i cz sazkovek ( coz mi prijde skoro nemozne ) nebo mit presnejsi ocenovani proti pinnaclu ( a to taky to nebude zadna sranda) a nasledne sazet prave tam. ( Jinde se to vyplati o dost mene. )
Kazdopadne GL. Nemas to lehke.
PS:
| citace: | | Az neco najdes, dej vedet |
Uz se na tom pracuje. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
Tradewind: Mas pravdu, sazim na vsechno stejne. Moje predstava byla asi takova, ze bych rad dosahl, vyberem spravnych prilezitosti, cca 70% uspesnosti, a potom by i konstantni sazky vedly k zisku. Jak je videt, je pro mne docela uspech drzet tech 50%, takze jedine co prichazi v uvahu je sazet ruzne casti banku. Zamyslim se nad tim, takze diky za pripominku!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
70%kde žiješ?I kdyby ti vyšlo 20%tak sázek musíš být v plusu.Pokud to nedáváš za 20kč,to pak moc nenaskočí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Tradewind dne ne srpen 02, 2009 6:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | 70%kde žiješ?I kdyby ti vyšlo 20%tak sázek musíš být v plusu.Pokud to nedáváš za 20kč,to pak moc nenaskočí. |
Tipuju undery a overy jen jako solo sazky, pravdepodobnost na vyhru je tedy vzdy 50%. Vyberem "tech spravnych" zapasu bych si tu pravdepodobnost chtel zvysit na 70%. Vím, ze je to hodne, ale nemyslim, ze je to nemozne. Problem je v tom, ze zatim nemam uplne vypilovany system na vyber tech utkani a hlavne v discipline davat jen ty zapasy kde mam uplnou jistotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | Pavelcb napsal: | suppe..ale 10:1 to je pěkný. Ale samo to víc nasere |
az vyhrajes,udelas mejdan?....zensky,chlast atd? |
Jasne...ja...PavlikCB...a fotka Ladi Kajbara |
napis pak report
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | agnez napsal: | | 70%kde žiješ?I kdyby ti vyšlo 20%tak sázek musíš být v plusu.Pokud to nedáváš za 20kč,to pak moc nenaskočí. |
Tipuju undery a overy jen jako solo sazky, pravdepodobnost na vyhru je tedy vzdy 50%. Vyberem "tech spravnych" zapasu bych si tu pravdepodobnost chtel zvysit na 70%. Vím, ze je to hodne, ale nemyslim, ze je to nemozne. Problem je v tom, ze zatim nemam uplne vypilovany system na vyber tech utkani a hlavne v discipline davat jen ty zapasy kde mam uplnou jistotu. |
Aha tak to sorry,jak jedeš jen sola tak to můžes mít 70%i více.Jestli ti ale můžu poradit tak se vyser na under/over při hokeji a fotbale,tam je to těžko hladina je vždy stejná.Kdežto v basketu ne a tam právě dělaj bookies chybu a když dokážes rozpoznat fair hranici kterou jsi určíš sám tak je to dobré,musíš se těm basketům ale věnovat,já už sázím skoro jen to.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 2:46 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: |
Aha tak to sorry,jak jedeš jen sola tak to můžes mít 70%i více.Jestli ti ale můžu poradit tak se vyser na under/over při hokeji a fotbale,tam je to těžko hladina je vždy stejná.Kdežto v basketu ne a tam právě dělaj bookies chybu a když dokážes rozpoznat fair hranici kterou jsi určíš sám tak je to dobré,musíš se těm basketům ale věnovat,já už sázím skoro jen to. |
Mas pravdu, ta pohybliva hladina u basketbalu je zajimava, ale sleduju to jen par dnu a zatim hruza: (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|