|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
A uplně nej je ta sračka co by si potom měl | zadna sracka , ale do diety nic moc hafo tuku , ale jinak je to lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mathas

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
A uplně nej je ta sračka co by si potom měl | zadna sracka , ale do diety nic moc hafo tuku , ale jinak je to lahoda |
Ok zkus to, a pak mi dej vědět jeslti sis nevysral i voči
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
A uplně nej je ta sračka co by si potom měl | zadna sracka , ale do diety nic moc hafo tuku , ale jinak je to lahoda |
Ok zkus to, a pak mi dej vědět jeslti sis nevysral i voči | ja to zkousel , proc myslis ze to sem pisu
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | mathas napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
Ok zkus to, a pak mi dej vědět jeslti sis nevysral i voči | ja to zkousel , proc myslis ze to sem pisu |
V tom případě máš výborný střeva . Jo a příště to piš trošku mín perverzněji
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Z nových mě nikdo nijak nezaujal (no offense), ale takový Hefaistos mě tady vyloženě chybí. |
JJ, zlahla sa pod nim zem, skoda ho...ale aj nove tvare su prinosom, trebars chri100 urcite ano, skoda ze viacej nepise a nevedie si trebars log (aspon som nan nenarazil).
Inak daju sa este vyhladat vsetky prispevky od jedneho uzivatela? Klikol som na svoj profil a vidim tam vsetko mozne, len nie toto...alebo to len prehliadam? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Gups, pozeral som na zlom mieste _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda |
jaky si mel? ja si jednou koupil asi za 40voci litr bio mleka, bylo to zeleny baleni od Olmy a teda vetsi hnus sem nepil |
to za 24 kc..nebo tak nejak...maji ho v Bille a nebo Globusu..ma takovej zelenej obal
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
takovej gurman zase nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mirio napsal: | | Z nových mě nikdo nijak nezaujal (no offense), ale takový Hefaistos mě tady vyloženě chybí. |
JJ, zlahla sa pod nim zem, skoda ho...ale aj nove tvare su prinosom, trebars chri100 urcite ano, skoda ze viacej nepise a nevedie si trebars log (aspon som nan nenarazil).
Inak daju sa este vyhladat vsetky prispevky od jedneho uzivatela? Klikol som na svoj profil a vidim tam vsetko mozne, len nie toto...alebo to len prehliadam? |
Jj jde to klikni na profile pod podpisem a tam máš všechny příspěvky od uživatel xxxx _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: so březen 07, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vcera sem snad poprve ochutnal BIO mleko...dal jsem litr na posezeni a je to neskutecna lahoda | nejlepsi je jeste teple primo od veminka |
takovej gurman zase nejsem |
di ty brepto
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | v.net:muzeme to ale nacvicit |
já s tebou zacvičím, ještě chvíli zlob, a dnes už ti žádnou druhou večeři nevařím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | no no no jeste se vztekej |
ani náhodou.. dnes mě neukecáš...a vůbec, ani nikdy jindy
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|