|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luki2236
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
Prý pokud se nebere denně alespoň 10 g BCAA tak to nemá smysl?!
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Luki2236 napsal: | | Prý pokud se nebere denně alespoň 10 g BCAA tak to nemá smysl?! |
Luki, co tak prejst par clankov a informacii predtym, ako polozim niektore otazky? Keby to bolo v teme pre zaciatocnikov, nepoviem nic.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Luki2236
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
měl tady někdo tyhle bcaa? https://obchod.ronnie.cz/s-1917-bcaa-2-1-1-maximal-nitric-oxide.html
zajímalo by mě (páč mají malý obsah účiné látky ale zas ten arginin *) kolik tablet jste do sebe náházeli aby to šlo poznat
* arginin je předmětem diskuze zda funguje nebo ne pokud to někdo může nějak spolehlivě potvrdit nebo vyvrátit hodte pm budu jen rád
a nebo jestli objednat radši tyhle https://obchod.ronnie.cz/s-1585-bcaa-mega-strong-kapsle.html to že mají nějaký cukry, tuky mě zas tak nežere stejně je to na ráno at to hodím před aerobkou která bude defakto na lačno  předem dík za názory
pokud by jste doporučily jiný Bcaa s dobrým poměrem cena /obsach učiných látek tak budu taky jen rád (klidně po pm  ) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
no promin ale abych si koupil bcaa za cenu kde mě 1g učiné látky výjde na 8kč to je vcelku luxus, který si dovolit nemůžu takhle si dát před aerobkou do sebe 80kč je drahý špás _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | no promin ale abych si koupil bcaa za cenu kde mě 1g učiné látky výjde na 8kč to je vcelku luxus, který si dovolit nemůžu takhle si dát před aerobkou do sebe 80kč je drahý špás | tak si dej promil , nevim co do toho davaj estli suseny bilky , nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
co je laciny , po tom je hovno 240 tablet za 400 kc.To bude fakt kvalitka  , btw pred aerobkou kor rano nalacno sou urcite lepsi tekuty a tam bych koupil ty aminostar , kdyz das 3 ty kelimky , tak verim ze to bude mit nejakej efekt
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so březen 07, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
je to před snídaní  po snídaní bych musel dlouho čekat. prostě bcaa + malý kafe/čaj pak aerobka snídaně a alou do práce
btw sacharidáček jak soudíš jen dle ceny tak to je opravdu objektivní názor čím drahší tím lepší fakt mě nebere _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: so březen 07, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Kadd napsal: | no promin ale abych si koupil bcaa za cenu kde mě 1g učiné látky výjde na 8kč to je vcelku luxus, který si dovolit nemůžu takhle si dát před aerobkou do sebe 80kč je drahý špás | tak si dej promil , nevim co do toho davaj estli suseny bilky , nebo co |
to je ono, ty proste nevis, mas pekny domnenky,ale co je podlozit relevantim dukazem? |
zadne nema
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | leos boruvka napsal: | | Naco tady někdo potřebuje aminy? |
na nic... ale neboj, rikame tady kazdymu at si radsi koupi protein |
timhle se ridim ja
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|