|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supeeel
|
Zaslal: po březen 02, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
Je to ples jako každý jiný. Jen že pivo nestoji 30, ale 5,- Za ty prachy at porve _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 02, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
jj ples jako kazdy jiny, plny estebaku a straniku, co by na to rekl tvuj deda? :-) (pokd nebyl ve strane)
dneska mam nejakou moralizujici naladu _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: po březen 02, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | jj ples jako kazdy jiny, plny estebaku a straniku, co by na to rekl tvuj deda? :-) (pokd nebyl ve strane)
dneska mam nejakou moralizujici naladu |
Však máš svůj pohled na to. Neberu ti ho. Ale nemyslim si, že když tam přišlo přes 300 lidi, že všichni jsou estebaci a stranici. Vesměs tam bylí mladí lidé, kteří se šli bavit a ne řešit estebaky... _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| supeeel napsal: | | yazi napsal: | jj ples jako kazdy jiny, plny estebaku a straniku, co by na to rekl tvuj deda? :-) (pokd nebyl ve strane)
dneska mam nejakou moralizujici naladu |
Však máš svůj pohled na to. Neberu ti ho. Ale nemyslim si, že když tam přišlo přes 300 lidi, že všichni jsou estebaci a stranici. Vesměs tam bylí mladí lidé, kteří se šli bavit a ne řešit estebaky... |
Vsak jo. Pulka byli estebaci a koumousi a druha pulka byli drzgresle co se prisli levne vozrat a nazrat
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
včera jsem pochopil sílu trojboje zednická - zelená - rum....k tomu pět piv a zase jsem držel bulimistickou dietu..na takový kousky jsem už moc starej kurva. a permoníci bušeej..! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
Já už na to taky seru. V pátek to začalo návštěvou známych i s manželkou. Vše vcelku v klidu o půl noci návrat domů, tam se mě to nějak rozleželo a začal jsem mojí přemlouvat, ať jdeme někam ven. Po půl hodině mě nakonec řekla ať jdu sám. Chyba! No zkrátka přišel jsem až ráno a vypadal jsem takto  . Přísahám, že už nepiju _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
na silvestra behem par hodin 8 piv (11° myslim) a par panaku vodky....poprvy co sem mel trochu okno,asi 30 min.  jinak blba kombinace byla na pivnich slavnostech, naky piva a byla kosa tak sem si dal par horkejch medovin _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
sarpej: plác... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
mně je uplně jasný, že to vydržím nejdýl tejden, než je ples mý střední... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Já už na to taky seru. V pátek to začalo návštěvou známych i s manželkou. Vše vcelku v klidu o půl noci návrat domů, tam se mě to nějak rozleželo a začal jsem mojí přemlouvat, ať jdeme někam ven. Po půl hodině mě nakonec řekla ať jdu sám. Chyba! No zkrátka přišel jsem až ráno a vypadal jsem takto . Přísahám, že už nepiju |
obcas se vykalit neni vubec spatne......drive jsem kalil i nekolik dnu za sebou ted tak dvakrat do mesice a uplne to staci
Naposledy upravil Iron.Pumping dne ne březen 08, 2009 11:11 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
Ja si dal vecer tvaroh a protein a jak je mi dneska dobre. Ze me si vemte priklad
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Ja si dal vecer tvaroh a protein a jak je mi dneska dobre. Ze me si vemte priklad |
takze ti je take blbe
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
Já naštěstí každý druhý víkend pracuji, takže se musím soustředit jen 2 krát v měsíci, abych vydržel. _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|