Hezky další topik o metalu ... Metal mám rád, poslouchám skoro vše z metalu, teda moc nemusím black, gothic, doom apod. Ale i v blacku se najde pár výjimek jako Cradle of Filth, Dimmu Borgir, atd.
Jinak tady odkaz na další topik o metalu https://forum.ronnie.cz/igor-a-max-zasejc-spolu-t19099.html
Nejvíc se mi líbil King Diamond v Novestě (Zlín) 2006. Zvuk skoro lepší než na CD a výborná šou 10/10. :-)
Dobý byl Iron Maiden na Bazalech 2007.
Europe MoR 2004 u toho jsem byl naroubovanej, pamatuju si jen supr zazitek, byl jsem hnedle u podia.
Moc toho jinak neobjezdím a většinou jsem zbořenej, ale tyhle koncerty mi utkvěly v hlavě...:-)
Edit: A nezapomenutelný zážitek byl na minulém MoRu, kdy tuším na Amon Amarth - Pursuit of vikings se přihnal velký slejvák se studeným vichrem a jelo se dokaď nevypadly oba reproduktory, hehe.
Naposledy upravil caladan dne ne březen 08, 2009 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru