Psycho: výborný vkus.
Tady je vidět a poznat podle názorů i fotek, komu je 18 a jeho milá je jeho pravačka a kdo je starý pardál a má už něco za sebou.....
A nebo je tu spíš vidět, že každý má jiný vkus, nemyslíš?
Ne kamo jde o to ze to neni nic retušovaneho,prifoukleho a staženeho z netu.Tohle jsou kočičky ktery s nama pařej ,nezkazej zadnou srandu....
Zadny silikonovy herečky ani radoby modelky proste neobyčejne obyčejny na ktery je radost pohledet....
je fakt,ze v dnesni dobe najit takovy kocicky je cim dal tim vetsi umeni a nejlepsi sou ty,co po tobe nic nechteji...maximalne jim koupis panaka a vic te neotravujou
jo a pravacka byla dobra a bude dobra
A co máš z těch, kterým koupíš panáka a ony zmizí?
Heh, no jasně, já taky nemám rád ty kočky, jejichž fotka řve "photoshop" . Ale Kerber tu psal něco o vychrtlinách s velkýma kozama, což nemusí být každýho ideál.
no,kdyz je to jen jeden panak tak to neni az tak hrozny ale nesmim jich za vecer potkat treba dvacet jinak vychtliny fakt nemusim..ani je nemas za co chytit
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
To je snad nejlepší fotka, co jsem tu kdy viděl, ten laní pohled, ach....
citace:
Jo jo. Přesně takové oči má také srnka. Laň už jsem neviděl ani nepamatuju..... Je to taky tím, že ta fotka je černobílá. Jinak celkově výrazem tak maximálně křížená laň se saní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru