Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drago

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No gratuluju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chri100

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2009 1:33 am    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Chri100 napsal:
Z kulturistickeho prkna... do ringu
Vaclav Pelc, prvni start v K1...

počkej nebyl náhodou ten první start v sobotu v Mostě? Já jen, že jsem tam shodou okolností taky závodil, ne K-1 (pač mam ještě pořád rozkopaný holeně) ale full-contact. Ten jeho zápas jsem viděl a při vší úctě to nebyl zápas, ale spíš parodie na boba sappa a více respektu k soupeři by mu neuškodilo.

Jinak já nakonec byl ve finále s mistrem ČR ve fullcontactu, prohrál jsem na body, na to, že jsem asi 8 tréninků letos (začal jsem trénovat až po zkouškovym, od druhý poloviny února) to šlo. Nemohl jsem moc kopat, mam rozkopaný holeně, takže mi za každý kolo strhli mínus body, ve finále rukama už nestačilo.

Geroj gratoluju !!! ...Vasek se v kickboxu venuje par mesicu a jen tak si sel zazavodyt....v 91+ si mislim ze clovek musi mit trosku vice odvahu... a on mel.. i prez to ze byli zdravotni a jine problemi, (edit:)vyhral...mimochodem byli tam o mnohem horsi zapasi ale v nizsich kategorie lide si to moc nevsimaji jen se trosku rozcilej mavnou rukou a...nic...na diplom kteri dostal je napsano K1 Rules a ne fullcontact ale treba je to tak...ja tomu moc nerozumim...

Naposledy upravil Chri100 dne st březen 11, 2009 11:24 am, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2009 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chri100: Je to K-1 rules. V ringu se točili zápasy full-contactu (závodnici v kickbox-kalhotech) a zápasy K-1 (závodníci v trenkách). Zápas byl asi 5-6 zápasů před finále, co sem jel -91 kg, takže sem to viděl.

Na pm odpovězeno.

edit: Jinak díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jen dva týdny...

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to, že se schyluje k odvetě...

citace:
Mirko Crocop vs Fedor Part 2?

Mirko CROCOP Filipovic vs Fedor Emelianenko has been, and still is been talked about, not as a historic fight, but a possible and future fight.

If you read the papers in Japan and Croatia, they speak as if this fight will be happening anytime now.

With recent confirmation comming out that DREAM plans to host a Open-Weight Grand Prix, with fighters such as Fedor and Mirko entering, you just know the FEG will pair them up with “assured” wins in order for Mirko to face Fedor anytime within the GP.

Croatian News site Index.hr reported today that DREAM has confirmed talks that will create a OWGP, and Mirko will be fighting in it, however Mirko has yet to confirm his Blog, or partnered news site Croatia NOVA.

m4l

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio: tak ta K1 je strasne naslapana

*crocopa radsi uz komentovat nebudu...
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fedor je idealni souper pro Mirka aby se Mirko dostal do formy a do te zapasove pohody
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri poslednim UFC me prislo divny ze se utka Rampage s Evansem a to tak brzo po jeho zapase s Jardinem, a taky ze jo vypadato ze misto Rampage pujde s Evansem Machida ( UFC 98)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten zápas se neodehraje zítra, chlapci. :-) Mluví se tam o tom, že DREAM chystá Open-weight tournament (pamatujete na PRIDE? ) a oba by se měli účastnit. Viděl bych to tak na konec roku...
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

open weight to bude nadheraaaa ale chtelo by to stary dobry PRIDE jmena
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vypadá to, že minimálně dvě tam snad budou...
m4l

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ten zápas se neodehraje zítra, chlapci. :-) Mluví se tam o tom, že DREAM chystá Open-weight tournament (pamatujete na PRIDE? ) a oba by se měli účastnit. Viděl bych to tak na konec crocopa.. .

JA TAKY
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe.
ygg

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Pri poslednim UFC me prislo divny ze se utka Rampage s Evansem a to tak brzo po jeho zapase s Jardinem, a taky ze jo vypadato ze misto Rampage pujde s Evansem Machida ( UFC 98)

Tak jako tak, myslím že bude se na co dívat

Já Crocopovi návrat přeju, ale letos na Fedora může zapomenou, to může rovnou skočit z mostu.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Mask", zakladatel TAPOUTu je mrtvý. Zabil se dnes ve svém Ferrari...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: