|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kadd

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
Drapre a co, že máš vlastně s kolenem ? Nějak jsem to nenašel co se ti vlastně stalo. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Drapre a co, že máš vlastně s kolenem ? Nějak jsem to nenašel co se ti vlastně stalo. |
Na leg pressu jsem si zlomil cesku a pretrhal vazy, takze mam ted v kolene nejaky to zelezo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
heh a kolik jsi tam proboha měl naloženo nebo jak se ti to povedlo? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | heh a kolik jsi tam proboha měl naloženo nebo jak se ti to povedlo? |
posledni pumpovaci serka asi 220kg (uz nizsi vaha nez na vrcholu pyramidy) a najednou krup a hotovo, vic jsem se uz do prijezdu zachranky nepohnul no a pak operace atd atd... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
Paragon: mě teda bolej stehna, prdel hodně málo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
yazi běhaní je největší hnus, bohužel, je to potřeba skoro pokaždý mám co dělat abych se nepoblul je jedno jestli je to na začátku trénování nebo už se slušnou fyzičkou vždy je mi nablití
draper: no tak to je fakt pech. Tak ať tě dají rychle do kupy a at se ti to povede rozhýbat bez následků
edit: opravený mezery nějak mi blbne mezerník _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Paragon: mě teda bolej stehna, prdel hodně málo. |
By mě zajímalo čím to teda je .. si ani nemůžu sednout
Je možný, že sem ty dřepy dělal blbě? nebo bych se měl příště na ten multipress vys...t ?a zkusit normální?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
je to tím žes to dělal dobře ale nejsi na to zvyklí tak jsi to přehnal a máš hezkou svalovku což je správně (víš žes trénoval) a zároven špatně (bude se to dýl regenerovat) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | je to tím žes to dělal dobře ale nejsi na to zvyklí tak jsi to přehnal a máš hezkou svalovku což je správně (víš žes trénoval) a zároven špatně (bude se to dýl regenerovat) |
no ale pokud ma tu svalovku na prdeli a ne na stehnach tak to asi uplne spravne nebude... (leda ze by to cvicil aby vel vekej zadek...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
no spíš má slabé sedací svaly a ty jsou ted namožené. Jestli umíš dřepovat tak aby ti zabírali jen stehení svaly tak to tu řada lidí nejspíš ocení a bude je to zajímat. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | no spíš má slabé sedací svaly a ty jsou ted namožené. Jestli umíš dřepovat tak aby ti zabírali jen stehení svaly tak to tu řada lidí nejspíš ocení a bude je to zajímat. |
neumim. Prave ze jsem ze drepu taky vzdycky citil jenom zadek a stehna vubec... a to je taky jeden z duvodu proc uz je necvicim...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|