|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští tribute? |
| Ronnie Coleman |
|
24% |
[ 27 ] |
| Flex Wheeler |
|
27% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
10% |
[ 11 ] |
| Dorian Yates |
|
38% |
[ 42 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: st březen 11, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
Tohle musím repeatnout, z těch ramen a vůbec i ze všeho ostatního mi běhá mráz po zádech. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spt
|
Zaslal: st březen 11, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: |
Tohle musím repeatnout, z těch ramen a vůbec i ze všeho ostatního mi běhá mráz po zádech. | kde mal kevin slabinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 11, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | Zacharo napsal: |
Tohle musím repeatnout, z těch ramen a vůbec i ze všeho ostatního mi běhá mráz po zádech. | kde mal kevin slabinu? |
oproti Colemanovi ve stehnech
na Mr. Olympia 2000 kdyby mel stejne velke nohy jak Coleman, tak nemoh prohrat
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st březen 11, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej.
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: st březen 11, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 12:16 am Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
Mě napadl Jay Cutler, David Henry, Joel Stubbs a spousta dalších*a02*
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
Mě napadl Jay Cutler, David Henry, Joel Stubbs a spousta dalších*a02* | kai ma v momentalnej forme lepsie ako kazdy z menovanych moj subjektivny nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | YUD napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
Mě napadl Jay Cutler, David Henry, Joel Stubbs a spousta dalších*a02* | kai ma v momentalnej forme lepsie ako kazdy z menovanych moj subjektivny nazor | nevim nevim , kdybys je videl vedle sebe a Ronnie by byl v nejlepsi forme
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
nemozem si pomoc ale ten joel stubbs ma ten chrbaat neuveritelny..nevidel som ho na sutazi v porovnani s ostatnymi ale ked stoji sam tak je to naozaj uzasny chrbat..
_________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
Mě napadl Jay Cutler, David Henry, Joel Stubbs a spousta dalších*a02* | kai ma v momentalnej forme lepsie ako kazdy z menovanych moj subjektivny nazor | nevim nevim , kdybys je videl vedle sebe a Ronnie by byl v nejlepsi forme |
presne a myslim ze je x dalsich kdo ma lepsi zada jak Kai, Kai ma sice hodne hmoty ale mne se treba vubec nelibi jak ma ty zada poskladane s rameny
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
Mě napadl Jay Cutler, David Henry, Joel Stubbs a spousta dalších*a02* | kai ma v momentalnej forme lepsie ako kazdy z menovanych moj subjektivny nazor | nevim nevim , kdybys je videl vedle sebe a Ronnie by byl v nejlepsi forme |
presne a myslim ze je x dalsich kdo ma lepsi zada jak Kai, Kai ma sice hodne hmoty ale mne se treba vubec nelibi jak ma ty zada poskladane s rameny | v dnesnych casoch ide dost o hmotu a kai je mal viditelne viac ako ostatni na arnold clas.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | spt napsal: | | YUD napsal: | | A v zádech. Ale to měl oproti Ronniemu dřív každej. | tak stehna urcite .. a zada asi nemal nikdo lepsie ako ronnie . kto ma napada najblizsie so zadamy je kai green , momentalne |
presne a myslim ze je x dalsich kdo ma lepsi zada jak Kai, Kai ma sice hodne hmoty ale mne se treba vubec nelibi jak ma ty zada poskladane s rameny | v dnesnych casoch ide dost o hmotu a kai je mal viditelne viac ako ostatni na arnold clas. |
tak prave si myslim ze dnes uz nejde jen o hmotu, ale sanci dostavaji i borci kteri dominuji symetrii, jinak by Mr. Olympia nevyhral Dexter Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
jo sorry ze sem to quotnul  od priste ok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|