|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
squater

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
Ostre tipy
St.Louis-San Jose Padne 0-5 gólů 1.75
Boston-Ottawa Padne 6 a více gólů 1.75
Buffalo-Florida Padne 0-5 gólů 1.85
Nashville-NY Rangers Padne 0-5 gólů 1.65
-------------------
Mimo statistiku
Columbus-Pittsburgh Padne 0-5 gólů 1.85
Detroit-Calgary Padne 0-5 gólů 1.90
New Jersey-Phoenix Padne 6 a více gólů 1.80
Philadelphia-Washington Padne 6 a více gólů 1.65
Montreal-NY Islanders Padne 0-5 gólů 1.80
Toronto-Tampa Bay Padne 6 a více gólů 1.75
Dallas-Carolina Padne 6 a více gólů 1.80
Colorado-Minnesota Padne 6 a více gólů 1.80
Edmonton-Atlanta Padne 6 a více gólů 1.75
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
Z tech u/o mi zatim akorat vychazi jedine - nesazet to:) Ty zapasy v NHL jsou vetsinou hodne vyrovnane, vysledky necekane... proste malo predvidatelna vec. Zkousim to ruzne a nic, budoucnost tomu moc nedavam, jeste mesic to budu zkouset a mezi tim plynule prejdu na basket.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | Z tech u/o mi zatim akorat vychazi jedine - nesazet to:) Ty zapasy v NHL jsou vetsinou hodne vyrovnane, vysledky necekane... proste malo predvidatelna vec. Zkousim to ruzne a nic, budoucnost tomu moc nedavam, jeste mesic to budu zkouset a mezi tim plynule prejdu na basket. |
Nerikal jsem ti to?Vykasli se na to hned,je to ztrata casu!Basket konci za mesic a pul,tak jdi do nej,baseball vynech a nez zacne nova sezona footbal a basket,projizdej statistiky..pokud nemas co delat a nevis,kde zacit,rad te zamestnam _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
Paris SG - Braga 0-0...kurnik ty poháry se nedaj...no pokračujeme.
Dneska Eisbären - Hamburg - 1 - 400 Kč ..německej hokej.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
ten Bayern a Barca me pobavili teda , ale jinak dobrej tiket, kdyby byl tak za litr
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
| squater napsal: | Ostre tipy
3:1 St.Louis-San Jose Padne 0-5 gólů 1.75
5:3 Boston-Ottawa Padne 6 a více gólů 1.75
3:1 Buffalo-Florida Padne 0-5 gólů 1.85
2:4 Nashville-NY Rangers Padne 0-5 gólů 1.65
-------------------
Mimo statistiku
4:3pp Columbus-Pittsburgh Padne 0-5 gólů 1.85
5:6pp Detroit-Calgary Padne 0-5 gólů 1.90
5:2 New Jersey-Phoenix Padne 6 a více gólů 1.80
1:2 Philadelphia-Washington Padne 6 a více gólů 1.65
2:3pp Montreal-NY Islanders Padne 0-5 gólů 1.80
1:4 Toronto-Tampa Bay Padne 6 a více gólů 1.75
3:2 Dallas-Carolina Padne 6 a více gólů 1.80
2:1pp Colorado-Minnesota Padne 6 a více gólů 1.80
3:4pp Edmonton-Atlanta Padne 6 a více gólů 1.75 |
pocatecni stav 1000
aktualni stav 896
u/o bilance 22/46
Ostre tipy jsem vybral dobre, ale to ostatni nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
Dalsi pokus - ostre tipy vse za 20
Vancouver-Los Angeles Padne 0-5 gólů 1.80
Boston-NY Islanders Padne 6 a více gólů 1.65
Philadelphia-NY Rangers Padne 6 a více gólů 1.75
----------------
mimo statistiku
Chicago-Columbus Padne 0-5 gólů 1.85
St.Louis-Detroit Padne 6 a více gólů 1.75
Pittsburgh-Ottawa Padne 6 a více gólů 1.90
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
Muj tip který doporučuju zvážit a přidat jako bonus na tiket:
14.3./18:00 Skotsko-Irsko 2
Sledoval jsem předchozí zápasy Irska a je to jistota. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | Muj tip který doporučuju zvážit a přidat jako bonus na tiket:
14.3./18:00 Skotsko-Irsko 2
Sledoval jsem předchozí zápasy Irska a je to jistota. |
za ten kurz se to nevyplati 1,35 je malo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Stan: Konecne mam trochu casu - tak abych odpovedel poporade:
| citace: | | ..pokud jde o sazeni na tip kteremu verim vice a mene..pokud tipu verim,vsadim na nej,pokud ne,nesazim vubec..porad si myslim,ze 10% je neprekonatelnych,tak proc to tak komplikovat? |
Taky rozlisuji na ty, ktere vsadim a na ktere ne. To urcite kazdy. Ale vsadim se :) ze si ty kurzy urcite nevybiras uplne automaticky.
Nejdriv ze zaujme jeden, pak si vsimnes druheho ... u dalsiho vahas atd - a to uz znamena, ze uz si je nejakym zpusobem selektujes.
Ale pokud ani to nedelas, tak jsi fakt jako robot. :) Pak ale nechapu, kde mas "value", kdyz si ho prakticky ani naznakem nevycislis.
Jaky sport/ligu vlastne sledujes? Mozna jsi to tu uz psal, ale asi jsem to prehledl.
| Stan napsal: | | Jo,to zni rozumne..nicmene to neodpovida na mou otazku..proc se mam zatezovat a hledat vyhodne kurzy,kdyz muzu sazet za nemenici se kurz a tusim,ze vysledek bude stejny.. |
Asi jsem to psal moc slozite. Takze ve zkratce: vyhoda je ve stabilnejsi strategii. Nevyhoda jsou mensi vynosy, ale naopak i mensi ztraty. A mensi vykyvy v banku.
Chlapik na prvnim odkazu sazi za 5 nebo 10, nesazi konstatne. V te druhe strance moc nevyznam, americkym sazkam nerozumim.
Bezpochyby jim to jde ale pekne. Urcite to ale neznamena, ze sazet za konstatni castu je idealni. Dokazuje to, ze oba borci z tech odkazu maji super uspesnost a "detaily", o kterych se bavime, oni resit nemusi.
Ja treba takovou uspesnot mit nikdy nebudu, tak se snazim optimalizovat i dalsi veci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Tradewind dne ne srpen 02, 2009 6:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
Tady se asi trosku nechapem..ja sazim jen na americke sporty,vynechavam hokej a baseball,prave kvuli tomu rozdilnemu kurzu..vychazim z kurzu 1.91 a ten se nemeni.
No a pokud jde o tipy,ja je nevybiram,kupujem proverene tipery a myslim,ze tohle je dobra cesta..trochu se zkouselo kombinovat,ale vzdy to bylo prodelecne.
Ti tiperi nejsou levni,ale pokud se slozi par lidi a pak si tipy preposlou,je to lepsi,nez se v tom sam hrabat a nechavat tomu nekolik hodin denne..teda aspon muj nazor. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|