|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | Mam radost, ze presunuli prodejnu Uncle Sam do Futura, takze kazdej den, kdyz sem v praci to mam na ocich.... a navic maji do konce brezna slevu 20% na vsechno
Jo a prej se slecny prodavacky tesi, az je navstivi Bara.....asi verny zakaznik |
A jejda,tak to se musím honem zajet podívat co máme nového
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
Po peclivom prejdeni sekcie hovädzi steak som vcera kupil kilo rostenej. Nechcel som hned svieckovu, keby som to mäso nejakym sposobom znicil. Bez akejkolvek skromnosti musim povedat, ze mam neskutocnu radost zo super jedla, ktore sa mi podarilo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | gari napsal: | tak se taky musim podelit se svym malym uspechem, pred chvili jsem se vratila z posilky a delala jsem drepy3x15x45,coz neni zas tak moc,ale protoze teprve zacinam,tak jsem si docela udelala radost a potom jeste legpress byl 3x10x90kg *a01*ostatni veci nestoji zas az tak za zminku,ale tohle me fakt nekoplo a skacu radosti az do stropu,dokud me jeste neboli nohy |
tak jenom skakej, zitra budes rada kdyz si dojdes na zachod |
nooooooo,ja si mozna sezenu nejaky doprovod
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | gari napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
tak jenom skakej, zitra budes rada kdyz si dojdes na zachod |
nooooooo,ja si mozna sezenu nejaky doprovod
|
ze by te nosil? |
jasne,presne tak,bude me nosit tam a cekat za dvermi a pak me zase odnese zpatky rovnou na sedacku a pak o me s laskou pecovat nez budu zase ready
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Hami88 napsal: | Mam radost, ze presunuli prodejnu Uncle Sam do Futura, takze kazdej den, kdyz sem v praci to mam na ocich.... a navic maji do konce brezna slevu 20% na vsechno
Jo a prej se slecny prodavacky tesi, az je navstivi Bara.....asi verny zakaznik |
A jejda,tak to se musím honem zajet podívat co máme nového |
Ještě počkej, ve středu bude nová kolekce a se slevou 20% Stejně by mě zajímalo co tam pokaždý děláš, že stačí říct tvoje jméno a prodavačky se začnou uculovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Á, tady má někdo našlápnuto do Hollywoodu _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po březen 16, 2009 12:04 am Předmět: |
|
|
Mám radost z dnešního tréninku, přijel freimen a já s Houzou Rausem sme dali krásný hard core trénink. Bylo srandy kopec, jsu zvědav na fotky _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po březen 16, 2009 12:15 am Předmět: |
|
|
podivej marku mam novej podpis nevis co to znamena?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|