No já vám teda nevím,Radek je určitě extrémní dřič,ale bohužel mu chybí jistá symetričnost a estetika postavy,z mého pohledu má nevábné tvary,je to takový golem,což já moc nemusím a taky některým působí pohledem oka až k nařčení z užívání chemie,jestli mi rozumíte.
Kačka je taková,taková macatá,asi bych si ji oplácal a zatahal za vlasy .......
No já vám teda nevím,Radek je určitě extrémní dřič,ale bohužel mu chybí jistá symetričnost a estetika postavy,z mého pohledu má nevábné tvary,je to takový golem,což já moc nemusím a taky některým působí pohledem oka až k nařčení z užívání chemie,jestli mi rozumíte.
Jinak poklona za bezva video exibičku
no Radek ma hlavne hrozne sirokej pas to je skoda ...
Jinak poklona za bezva video exibičku
no Radek ma hlavne hrozne sirokej pas to je skoda ...
_________________ ...„I´m living my life too, I´m doing exactly what I wanna do, I found my passion, I´ve created my true calling in life, I´m living life on my terms..."
Jo jo, Poludvorná. Jedna z těch, co se zapsala svoji určitou partií. Tom Platz měl nohy, Arnold Biceps a Poludvorná...ehm...hrudník
nasla jsem video Ivany jak predvadi svoji sestavu z roku 2003
*** / edit, viz pravidla fóra
tam tak "mocny" hrudnik nema-ale na fotkach pri pozovani opravdu hodne. Jeji brisko k hrudniku je super
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru