|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Náhodou. Já se při takovýchto hláškách skvěle pobavím....alespoň není nuda  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
2 Mik.cz:
Já nedřepuju _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
Njn všichni jsme tu začali chodit do posilky vypadajíc jako Coleman a chytří jako Waterbury......, tak se tomu můžeme teď jenom smát _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út březen 17, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
....paní co to pijete po tom treningu to krásně voní, řikám jí protein , to si taky klidně můžete dát když skončíte a ona na to "jéééžiš néé já nechci aby mi vyrostlo to co vám"....no a to jsem se málem poprskala pže šlapala asi 30 minut na kole...
...nebo vyloženě vyžranej kluk o to by něšlo ale to sebevědomí ...já nohy nemusím jet je mam geneticky daný!
...ten samej kluk , cca počítám 40% tuku sundal triko a pozuje u zrcadla a řiká , tak sundám tak 5 kileček a na jaro vylezu na prkna!!!
....nebo jeden takovej znnámej případ od nás, chlapík navalil si na benč nehorázně moc a všichni koukali jestli ho to zamáčkne, a o si tam řekl nějakýmu klukovi o dopomoc , ten si ho tak prohlídl spočítal kotouče a řiká "né dík ja dneska záda nejedu" _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | malá černá bestie napsal: |
....nebo jeden takovej znnámej případ od nás, chlapík navalil si na benč nehorázně moc a všichni koukali jestli ho to zamáčkne, a o si tam řekl nějakýmu klukovi o dopomoc , ten si ho tak prohlídl spočítal kotouče a řiká "né dík ja dneska záda nejedu " |
moooc |
tak to je masakr
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
tohle je uz dyl ale ted mit to nejak prislo pod nos jak jsem si cetl ten val od Di
byl jsem na vinckach ve fitku a byli tam dva policajti..malej a velkej..  a ten velkej rika ty voe ja jsem dneska byl uplne ko.. ale dal jsem si normalne pred posilkou protejnak a me to tak nakoplo ze jsem chtel celou cestu sem utikat to je pecka jak to funguje..
celej trenal jsem je poslouchal a stalo to zato..a to radsi ani nebudu mluvit o pracovnich prihodach... _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|