|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paragon
|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
To se mi nikdy nestalo  Ale když sem byl asi v Sobotu ve fitku byl tam nějakej borec na leg pressu a naložil si tam asi 80 kg a vždycky když šel nahoru tak zařval ča  a vždycky byl červenej jak rajče a šla mu vidět žíla na hlavě  Já sem myslel, že mi činka spadne na hlavu jak sem se mu smál
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
Hláška na přípravek Guggulbolic.
"To si nekupujte, to je strašně silný"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út březen 17, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
Neni to tak do tohodle topicu, ale napisu to sem. V posilce kterou jsem driv navstevoval chodili dva typci, jeden zacinajici s druhym, u kteryho bylo videt, ze nakou dobu chodi. Ale kdyz si navzajem pomahali tak na sebe rvali "Jed ty p*co!!", "Si sr*cka, si sr*cka!!!", "Mas na to ty mr*ko!!!" a pamahali si uplne pri kazdy serce, boze. Ze zacatku sem se smal a kroutil hlavou, ale pak me zacli pekne stvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
takychto reci som uz pocul vo fitku plno, ale ja snazim koncentrovat na trening takze taketo reci si nevsimam.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | Neni to tak do tohodle topicu, ale napisu to sem. V posilce kterou jsem driv navstevoval chodili dva typci, jeden zacinajici s druhym, u kteryho bylo videt, ze nakou dobu chodi. Ale kdyz si navzajem pomahali tak na sebe rvali "Jed ty p*co!!", "Si sr*cka, si sr*cka!!!", "Mas na to ty mr*ko!!!" a pamahali si uplne pri kazdy serce, boze. Ze zacatku sem se smal a kroutil hlavou, ale pak me zacli pekne stvat . |
Buď rád, že ti Koubič s Bazzym nedali přes držku _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | To se mi nikdy nestalo Ale když sem byl asi v Sobotu ve fitku byl tam nějakej borec na leg pressu a naložil si tam asi 80 kg a vždycky když šel nahoru tak zařval ča a vždycky byl červenej jak rajče a šla mu vidět žíla na hlavě Já sem myslel, že mi činka spadne na hlavu jak sem se mu smál |
to byl prece zde registrovany Cha-cha
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Pimpy napsal: | | Neni to tak do tohodle topicu, ale napisu to sem. V posilce kterou jsem driv navstevoval chodili dva typci, jeden zacinajici s druhym, u kteryho bylo videt, ze nakou dobu chodi. Ale kdyz si navzajem pomahali tak na sebe rvali "Jed ty p*co!!", "Si sr*cka, si sr*cka!!!", "Mas na to ty mr*ko!!!" a pamahali si uplne pri kazdy serce, boze. Ze zacatku sem se smal a kroutil hlavou, ale pak me zacli pekne stvat . |
Buď rád, že ti Koubič s Bazzym nedali přes držku |
Tak povzbuzovat je OK, ale tohle bylo opravdu moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
jednou ve vyskove u mirusa ve fitku - dosel kluk tak 2metry ale takovej ten smaleskej maratonec a porad koukal po te posilce a dosel k baru za mirou a rika prosim vas co bych mel cvicit a brat za ty doplnky ale nechci byt takovej skaredej jako vy..  pak po chvilce to opravil na to tak velkej..  chvilku jsem tam koktal z toho a sel dal cvicit.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
To jsem jednou takle cvičil výpony na lejtka ve stoje, jsem uprostřed sérky v plný koncentraci a v tom přijde kámoš a povídá takovym arogantnim tonem: Ty voe, ty u toho tlačíš jak na benchi, na nohy se vy*er, na ty ti nikdo nekouká...jsem myslel, že ho asi vemu EZ tyčí přes hlavu...
Naposledy upravil danny1744 dne út březen 17, 2009 1:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:52 pm Předmět: |
|
|
rozšiřme to hlášky z PMek:o)))
PMka koukám , že hodně cvičíš....
Odpověď: to koukáš dobře
 ch jo _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: út březen 17, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ja : pocuj prosimta kolko serii mas stou EZ-tkou?
Chalan : potrebujes EZ-tku ?
Ja : hej.
Chalan : tak si poohynaj (ukazujuc prstom na normalnu rovnu os )
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út březen 17, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| RaP1D napsal: | Ja : pocuj prosimta kolko serii mas stou EZ-tkou?
Chalan : potrebujes EZ-tku ?
Ja : hej.
Chalan : tak si poohynaj (ukazujuc prstom na normalnu rovnu os ) |
co ty na to?:-) byl aspon o 30kg tezsi?:-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|