|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út březen 17, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | m.č.b: |
to mi pripomelo MCB (P)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
MILF? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út březen 17, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
Mam souseda nikdo mu nerekne jinak nez Godzzila chodívali jsme jeden čas spolu cvičit,jednoho krasneho dne dojel ty svoje obrovsky pazoury 90 kilovou cinkou a šli jsme omrknout ty konipasky co mu doma montovali kuchynskou linku.
Ve dveřích kouka monter na ty jeho obrovsky napumpovany pazoury a hlasí mu: Vy jste ale velikej vy určite hrajete basketbal _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
Kolik mu zbývá do konce výkonu trestu? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út březen 17, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
Taky se občas dost pobavím.
...po novým roce se u nás jedno mladý 50kg ucho mnulo svůj 30cm biceps, načež druhýmu povídá, že je to v prdeli, protože teď co zdražili vstup tak už nemá prachy na kreatin a že už to tak nepujde jako to šlo doteď
Pak mě ještě pobavil typ, kterýho když se ptal jeho kámoš jestli dneska pojede tu maximálku.... Tak si jen povzdech a řekl, že kdyby jel málo opakování tak mu vyroste síla a na co mu ta síla jako bude?... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: út březen 17, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | RaP1D napsal: | Ja : pocuj prosimta kolko serii mas stou EZ-tkou?
Chalan : potrebujes EZ-tku ?
Ja : hej.
Chalan : tak si poohynaj (ukazujuc prstom na normalnu rovnu os ) |
co ty na to?:-) byl aspon o 30kg tezsi?:-) |
Chodieva do posilky pravidelne takze sme sa zdravili bolo jasne ze len sranduje, dorobil akurat poslednu serku takze rovno aj odisiel, nemusel som mu nic povedat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 17, 2009 7:26 pm Předmět: Re: smrtici hlasky ve fitku.. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 17, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Nebo taky jednou přišel frajer, když jsem cvičil na legpressu a uprostřed serie si beze slova vzal dva pětikilový kotouče, který jsem tam měl naložený a odkráčel si v pohodičce ke svojí čince, něco bych mu řekl jenže problém byl v tom, že mě bylo 15 let a jemu asi tak 30 takže jsem ani neceknul no...
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: út březen 17, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út březen 17, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak to je vážně na palici... Demence nezná slov. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 17, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Leonidas

|
Zaslal: út březen 17, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
Minulou nedeli sem jel zada a nakonci sem zacal delat hyperextenze...pohoda, zadnej problem...pri 2 serii sem citil, ze na me cumi minimalne 3 pary oci, nevadilo mi to, zensky se vzdycky na muzsky zadky divaj, ze:D Dojel sem to a zkontroloval sem, kdo to na me cumel: 1 zenska...2 zenska...3 chlap...coze, chlap? Mrknu na nej jeste jednou a mel ruzovou celenku, bily tilko do pasu, ruzovy mini-trenirky, nalakovany nehty a ruzovej rucnik:D Lol kdyz sem to dojel, tak zacal "cvicit", coz se rovnalo tomuhle: 1 damske heknuti+pritahnuti asi 5 kg kladky:D Na cely fitko sem se zacal smat, a pri kazdym heknuti byl muj smich silnejsi:D A pak kdyz sem jel 3 serii, zase zacal cvicit/hekat a ja sem se tam uplne zhroutil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 17, 2009 9:34 pm Předmět: Re: smrtici hlasky ve fitku.. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út březen 17, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
A: "Co jedeš?"
B: "tlaky na ramena"
A: "Super, pojď mi dopomoct na shyby, daš si super serii"
..................................................................................
Makej, chci vidět žily aji na zubach _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 18, 2009 7:54 am Předmět: |
|
|
Hodi se to k nazvu topicu...
Malem sem zabil kamosku, kdyz sem ji pri seriich benche rekl, ze to neni fer, kdyz si tu cinku odrazi kozama ... tak se blbka zacla smat a spadlo to na nu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|