|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sarpej

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
Iron: Dřív jsem se taky snažil kalit jen jednou za měsíc, teď se pokouším to prodloužit na dva měsíce. ( zatím se moc nedaří).Souhlasím, že je občas potřeba se vykalit, ale potom ten trenink stojí za prd a navíc počítám kolik proteinů jsem za to mohl mít _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Iron: Dřív jsem se taky snažil kalit jen jednou za měsíc, teď se pokouším to prodloužit na dva měsíce. ( zatím se moc nedaří).Souhlasím, že je občas potřeba se vykalit, ale potom ten trenink stojí za prd a navíc počítám kolik proteinů jsem za to mohl mít |
je fakt,ze to udela vitr v kapse a clovek se cim je starsi dostava z opice dele,ale shodneme se na tom,ze cas od casu zakalit,vycistit si hlavu,poradne zablbnout je treba
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
Nechceš to vysvětlit i mojí manželce? _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Dříve jsem chodíval pravidelně jednou za měsíc abych měl trénink  Byly to takové alkoholické 12 hodinovky 18-6 ale už tak 2 roky je to jen jednou za čas a co jsem začal před půl rokem po letech znovu mordovat tělo, tak jsem se neožral ani jednou, jen se dvakrát lehce připil a dokonce letos jen 3 malé piva a to ještě každé zvlášt. Příští víkend mě čeká oslava dvojech narozenin a už ted mám strach jak to dopadne _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Naštestí je tolerantí a za ty roky si už zvykla, ikdyž občas se snaží kopat,ale pak mě vždycky pustí _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt březen 19, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
Tak a končíme.... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
Neni nad to se vozrat jak to prase pekne uz za bileho a vsedniho dne ...
Super akce ve trech od 6 do 1 ... padly uzeny zebra, nekolik piv, jegry s redbullem a zeleny ... prosli sme asi 6 hospod ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
chlastat od 6 od rana je sprostota :D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
Asi 14 dni stary "vykon". Zastihl me jakysi splin, tak jsem sel s kamaradem do hospody. Nakonec se mi povedlo dat za hodku 16 zlatych tequil a jednu Plzen. Dal si to uz nepamatuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|